Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.04.2018 г.

Селска лучена чорба

Рецепта
Селска лучена чорба

Нарязваме лука и го задушаваме в олиото. Щом поомекне, прибавяме брашното и доматеното пюре, разбъркваме и заливаме с горещата вода. Варим 15 минути, дръпваме от печката, сипваме сиренето и при нужда посоляваме. Поръсваме чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Сервираме с препечен хляб с разстопен кашкавал.

Продукти: 4 големи глави лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.ч. настъргано сирене, 6 ч.ч. гореща вода, магданоз, черен пипер, сол.

Селска лучена чорба
5065

Последни материали
Виж
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Пазар
Стабилни цени на слънчогледа и слънчогледовото масло на европейските пазари
Kverneland предлага решение за борба с прекомерното утъпкване на почвата
Анализ
Strategie Grains очаква реколтата от зърно в ЕС да надхвърли търсенето
Бъдещето
Големи химически концерни се съюзиха в борбата със замърсяването на планетата с пластмаса
Обзор 15-18 януари 2019 г.
Търговията на стоковата борса потръгва на бавни обороти
Свързани материали
Виж
Чорба от свинско месо с домати
Агнешка чорба със спанак
Селска чорба от пиле
Млечна чорба
Ястие със свинско
Куркудена чорба
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам