Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
04.04.2018 г.

Селска лучена чорба

Рецепта
Селска лучена чорба

Нарязваме лука и го задушаваме в олиото. Щом поомекне, прибавяме брашното и доматеното пюре, разбъркваме и заливаме с горещата вода. Варим 15 минути, дръпваме от печката, сипваме сиренето и при нужда посоляваме. Поръсваме чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Сервираме с препечен хляб с разстопен кашкавал.

Продукти: 4 големи глави лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.ч. настъргано сирене, 6 ч.ч. гореща вода, магданоз, черен пипер, сол.

Селска лучена чорба
10163
 

Последни материали
Виж
Кюфтета в пръстени гювечета
Капитанов: 13 проекта за рехабилитация на напоителни съоръжения ще бъдат завършени до средата на годината
С 10,4 млн.т повече пшеница в ЕС през 2025 г.
Съставени са 179 акта за нарушаване на законите за горите и лова
Служители на СЦДП задържаха 6 автомобила и 7 каруци през февруари
С участието на замминистър, директор на дирекция и експерти от МЗХ и ДФЗ
В Ямбол предстои среща с фермери за директните плащания
При подадени проектни предложения за 92,5 милиона лева
Сключени са 51 договора за 27,6 милиона лева по ПМДРА 2021-2027
Свързани материали
Виж
Чорба от зелев сок с кюфтенца
На 29 август в МФ има среща с бранша по наредба H-5
Чорбаджийски: Заради сушата гроздето олеква, а цените скочиха с 25 процента
Супа от фасул и коприва
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Зарязване на лозите край Поморие
На Трифон Зарезан лозарите поискаха внимание от властта върху сектора
Чорба от кисело зеле по селски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини