Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.03.2018 г.

Бяло месо на фурна

Рецепта
Бяло месо на фурна

Обезкостяваме месото с подходящ нож и го нарязваме на малки парченца. Изчистваме и измиваме старателно ориза, докато стане бистра водата. Обелваме тиквичката и я нарязваме на малки кубчета. Слагаме всичко в тава. Поръсваме със ситно нарязани магданоз и джоджен, така че джодженът да преобладава, прибавяме разтопеното масло, посоляваме с червен пипер и сол, заливаме с 2 ч.ч. топла вода и разбъркваме.  Печем 30 мин в умерена фурна (предварително е загрейте фурната), като в началото няколко пъти разбъркваме с лъжица.

Продукти: около 800 г бяло пилешко месо заедно с кожата, 1 к.ч. ориз, 2 тиквички, 60 г краве масло, 1 к.ч. олио, магданоз, джоджен, червен пипер, сол.

Бяло месо на фурна
3593

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Семинар за стопанисване на кестеновите гори се проведе в Благоевград
Президентът Румен Радев ще ръководи българската делегацията за участие в Конференцията по климата в Катовице
Правителството доплати 4 374 000 лв. за противоградови ракети
България ще участва за 30-ти път с национален щанд на изложението „Зелена седмица Берлин 2019“
Решения на Министерския съвет
По 40 лева коледни бонуси за пенсионерите
Пресаждане на флокс паникулата – защо и кога
Свързани материали
Виж
Вкусно разнообразие
Юфка по японски
Манастирски гювеч
Пиле с прясно зеле
Зрял фасул с кървавица
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Задушен зарзават с яйца
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам