Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.11.2017 г.

Задушено пиле с чесън и лимон

Задушено пиле с чесън и лимон

Нарязваме пилето на порции, които нареждаме на дъното на тенджерата. Върху всяка порция слагаме счукан чесън, доматени кръгчета, парченце масло и няколко зърна черен пипер. Посоляваме, наливаме вода до средата на месото, захлупваме и варим на умерен огън, докато сосът се сгъсти и ястието остане на мазнина. При поднасяне поръсваме с лимонов сок.

Продукти: 1 пиле, 1 глава чесън, 2 домата, 40 г краве масло, сокът от 1 лимон, черен пипер, сол.

Задушено пиле с чесън и лимон
1332

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Благодарение на търсенето на вината, фуражите и алкохола
Износът на селскостопански продукти и храни от ЕС нарасна с над 5 на сто през 2017 година
Природозащитници призоваха правителството на страната да стимулира биоземеделието
Над 70 на сто от плодовете и 40 на сто от зеленчуците във Франция съдържат остатъци от пестициди
При ежегодно увеличаване на потребителското одобрение
Фурор на биопродуктите на изложението Вкусове от Италия 2018 в Пловдив
Френският министър на земеделието поздрави България за успешния старт на председателството
Румен Порожанов откри българския щанд на изложението за животновъдство SIA в Париж
Заради проблем при пакетирането
Финландски производител изтегля детски млечен продукт от местния пазар
Загубата на пазари е за сметка на Русия и Франция
Силната конкуренция на международните пазари свива износа на пшеница от Румъния
Свързани материали
Виж
За начинаещи - лесно и вкусно
Пияно пиле с доматен сок
Справка за цените по региони в страната
Цени на пиле – прясно, охладено
Цена на пиле – прясно, охладено
Рецепта за напреднали
Пилешка кремсупа
Панирани пилешки воденички
Гювеч с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Професионална техника | Градинска техника | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам