Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.11.2017 г.

Задушено пиле с чесън и лимон

Нарязваме пилето на порции, които нареждаме на дъното на тенджерата. Върху всяка порция слагаме счукан чесън, доматени кръгчета, парченце масло и няколко зърна черен пипер. Посоляваме, наливаме вода до средата на месото, захлупваме и варим на умерен огън, докато сосът се сгъсти и ястието остане на мазнина. При поднасяне поръсваме с лимонов сок.

Продукти: 1 пиле, 1 глава чесън, 2 домата, 40 г краве масло, сокът от 1 лимон, черен пипер, сол.

Задушено пиле с чесън и лимон
6971
 

Последни материали
Виж
МС е одобрил бюджета неприсъствено на 4 октомври
До 15 октомври ще се платят 200 млн. лв. от украинската помощ
Царска туршия с люти чушлета
През първия месец от новия селскостопански сезон на годишна база
Турция вдига рязко приходите от износа на лешници при незначителен ръст в количествата
Ако не са въведени законни наименования за растителните алтернативи
Продукти на растителна основа могат да се предлагат в ЕС като наденици и шницели
Във Врачанско горските изтърваха нарушители, отстреляли глиган
Предотвратиха бракониерски лов в 2 поредни вечери във Великотърновско
Заради слабите валежи през зимата и сушата през лятото
Реколтата от ябълки е значително по-слаба от миналогодишната
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Rabobank с умерено оптимистична прогноза за световната птицевъдна индустрия
Ароматна дроб сарма
Замразени пилета се внасят като бутчета, излизат от транжорните като родни разфасовки
Румънски и украински яйца се продават препакетирани като български
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини