Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.09.2017 г.

Гозба от патладжани и телешко

Гозба от патладжани и телешко

Нарязваме месото на малки парченца, измиваме го и го задушаваме в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кубчета. Осоляваме ги и ги запържваме до зачервяване. Отново задушаваме месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая  прибавяме патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати. Подправяме на вкус с черен пипер, магданоз и сол и възваряваме на огъня.

Продукти: 1 кг телешко месо, 5-6 средни патладжана, 1 глава лук, 2 моркова, 2 зелени чушки, 1 глава чесън, 6 домата, 1 магданоз, черен пипер, сол

Гозба от патладжани и телешко
2225

Последни материали
Виж
След неуспешни преговори с враждебно настроеното към тях правителство
В Гърция фермерите започват отново да блокират пътища
Фермерите са наясно какво рискуват заради максималното използване на влагата в почвата
В южна Украйна започна сеитбата на ранните култури
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 12-15 февруари 2019 г.
Хлебната пшеница на борсата поскъпна с до 40 лева на тон
Турските фермери печелят яко от „Венецуелската афера”
Наглост, граничеща с престъпление
Бракониери от Разложко с нагли заплахи над горските
Свързани материали
Виж
Сега се засяват семената за ранно полско производство на патладжани
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Много цвят малко плод
Проблеми със завързите на оранжерийните патладжани
Мариновани патладжани
Вкусна гозба от патладжани
Практика
Има начини да предпазим пипера и патладжана от окапване на цветовете
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам