Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.09.2017 г.

Гозба от патладжани и телешко

Гозба от патладжани и телешко

Нарязваме месото на малки парченца, измиваме го и го задушаваме в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кубчета. Осоляваме ги и ги запържваме до зачервяване. Отново задушаваме месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая  прибавяме патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати. Подправяме на вкус с черен пипер, магданоз и сол и възваряваме на огъня.

Продукти: 1 кг телешко месо, 5-6 средни патладжана, 1 глава лук, 2 моркова, 2 зелени чушки, 1 глава чесън, 6 домата, 1 магданоз, черен пипер, сол

Гозба от патладжани и телешко
2003

Последни материали
Виж
С протестна акция в Брюксел
Фермери от Централна и Източна Европа поискаха от ЕС увеличаване на субсидиите
Според наш евродепутат е нужен общностен подход срещу заболяването
Липсата на адекватна финансова помощ от ЕК пречи на пресичането на чумата по свинете
На фона на слабите валежи
Липсата на снежна покривка в Румъния излага посевите на студовете
При четириколесните трактори скокът е с над 60 на сто
Продажбите на комбайни в САЩ нараснаха с 9 на сто през ноември
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 11-14 декември 2018 година
Купувачите на хлебна пшеница на борсата завишиха офертите с 20 лева на тон
Проверките се отнасят за състоянието на парцелите, пчелните семейства и животните...
Фонд „Земеделие” напомня на бенефициентите да се регистрират в СЕУ
Свързани материали
Виж
Мариновани патладжани
Вкусна гозба от патладжани
Практика
Има начини да предпазим пипера и патладжана от окапване на цветовете
Практика
Плодовете на патладжана задължително се режат, не се откъсват
Гювеч с тиквички и патладжани
Полезни съвети
Подготвяме семената на патладжаните за разсад
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам