Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.02.2017 г.

Пълнени чушки по шуменски

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
7030
 

Последни материали
Виж
Министър Тахов е категоричен
Тазгодишната кампания по директни плащания ще стартира навреме
До 22 април е отворен прием за подпомагане на занаяти в селските райони
Образци на възраженията се генерират автоматично до 7 февруари 2025 г.
Фермерите могат да се запознаят с обхвата на проекта на слой Физически блокове в СЕУ
Вече пазарната конюнктура определя износа, а не логистичните ограничения
Цялото зърно е печелившо за украинските фермери за пръв път през войната
Тайланд закупи 195 000 тона фуражна пшеница от Австралия
Българската хлебна пшеница отново не успя да спечели търга в Йордания
Европейската банка за възстановяване и развитие ще финансира разминирането на земеделски земи в Украйна
Свързани материали
Виж
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от зрели краставици и червени чушки
Маринована капия
Люта саламурена туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини