Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.02.2017 г.

Пълнени чушки по шуменски

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
7049
 

Последни материали
Виж
Изслушване в парламента
Тахов: До дни ще обявим индикативния график за плащанията
Изложението в Плевен
Пчеларите са получили 22,5 милиона лева през 2024 г.
Благодарение основно на рапицата с разширение от 36,8 на сто
Есенната сеитба в Сърбия обхвана 8,5 на сто повече площи
Проверете данните си в БАБХ!
Заради 3 март срокът за заявяване на общинските пасища ще се удължи
Ограниченията ще бъдат премахнати веднага след ликвидиране на болестта
Мароко спря вноса на фуражно зърно от Германия заради шапа
ВЕРБЕН® – По-силен, По-добър, По-сигурен
Свързани материали
Виж
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от зрели краставици и червени чушки
Маринована капия
Люта саламурена туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини