Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.02.2017 г.

Пълнени чушки по шуменски

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
7206
 

Последни материали
Виж
Предприятията от бранша минават от слънчоглед на рапица
Преработватели на маслодайни култури се оплакват от недостиг на суровини
Взети са проби от обяда, вечерята и външен обект за продажба на пици
Изследват персонала на хотел в Сандански след симптоми за натравяне у деца
Стадата с положителни проби ще бъдат унищожени
В Гърция откриха 3 нови огнища на шарка по овцете, включително близо до България
По закон застрахователите изплащат само щети, причинени след 19 април
Загубите от измръзналите овошки в югоизточна България са 600-800 лева на декар
Полезни съвети
Мит или истина е употребата на захар за подхранване на разсада
Седмица преди официалния краен срок за Кампания 2024
Преведоха близо 47 милиона лева по 4 био и агроекологични интервенции
Свързани материали
Виж
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от зрели краставици и червени чушки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини