Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пълнени чушки по шуменски

Синор.БГ / 06.02.2017 г.

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
7901
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
Дунавските овощари с традиционното си изложение на 15 ноември в Русе
Субсидии по над 20 интервенции
До края на 2025 г. ДФ „Земеделие“ ще се задъха от плащания. Виж за какво!
В префектура Акита
Армията на Япония на крак, след като 12 души бяха убити от мечки
Въпроси към МЗХ
Градинари и овощари настояват за яснота по 200% националното съфинансиране за кризи
Практика
Орехите се садят задължително през есента
Предстои субсидията за газьола
В началото на декември МЗХ ще плати ОПДУ, общо плащанията за 2025-а ще са над 1 млрд.
Свързани материали
Виж
Как да ускорим узряването на пипера?
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини