Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пълнени чушки по шуменски

Синор.БГ / 06.02.2017 г.

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
8032
 

Последни материали
Виж
Анализ на ИПИ
Една трета от еврофинансирането за 35 години е отишло в агросектора
Приходите от ренти са с 5,5% по-малко
Адванс Терафонд договорира продажбата на почти 3000 декара земя
Copa-Cogeca
Трите искания на фермерите в ЕС, които ще се огласят на протестите в Брюксел
Практика
Ето как ще имаме по-високи добиви от картофи върху малки площи
Предстои да се преобразуват
Опитните станции към ССА закъсаха финансово с 3 милиона лева
ДФЗ
Подкрепа от 101 млн. лв. са преведени за фермери в необлагодетелстваните райони
Свързани материали
Виж
Как да ускорим узряването на пипера?
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини