Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пълнени чушки по шуменски

Синор.БГ / 06.02.2017 г.

Почистваме чушките от семето и леко ги посоляваме отвътре. Разбъркваме каймата, ориза, ситно нарязаните лук и домати, магданоза, пипера, солта и разтопеното масло. Прибавяме малко вода и разбъркваме отново. Със сместа пълним чушките и ги нареждаме в тенджера за варене. Заливаме чушките до половината с вода и ги оставяме на тих огън около 1 час.

Продукти: 1 кг чушки, 750 г кайма, 60 г ориз, 2 малки глави лук, 4 домата, 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 100 г масло, черен пипер, сол.

Пълнени чушки по шуменски
7738
 

Последни материали
Виж
НАЗ не се бори за 5 лева, а за правила и закони
Вукодинов, НАЗ: Защо му е на министъра Закон за браншовите организации, след като 30 го подкрепят?
Интервю с д-р Бранимир Синапов
Груповото отглеждане е най-доброто, клетките остават в миналото
Заради пролетните слани
Резервът на ЕС отпуска за земеделци от 5 държави, сред които България, 50 млн. евро
Защо морковите растат деформирани и безвкусни?
Спадът при зърното е с една трета, при селскостопанската продукция гони 40 на сто
Украйна изнесе едва 61 000 тона царевица през септември
Предстоят разговори
Росен Желязков: Оставката на министър Тахов не е на дневен ред
Свързани материали
Виж
Как да ускорим узряването на пипера?
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Основни правила за засаждане на пипера на открито
Пълнени пиперки с извара
Каква е разликата между червения, жълтия и зеления пипер
Пълнени чушки с боб и орехи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини