Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.01.2017 г.

Гювеч от пилешко месо с ориз

Сваряваме пилето в леко подсолена вода и го нарязваме на порции. Сипваме ориза в разтопеното масло и го задушаваме, докато стане прозрачен. После сипваме 3 ч.ч. бульон от пилето и варим, докато оризът омекне. Прехвърляме го в намаслен гювеч и нареждаме отгоре пилешките порции. Поръсваме подправките, захлупваме и печем в умерено загрята фурна.

Продукти: 1 пиле, 1 ч.ч. ориз, половин пакетче краве масло, черен пипер, чубрица, джоджен, сол.

Гювеч от пилешко месо с ориз
9121
 

Последни материали
Виж
За първите 15 дни на юли в сравнение със същия период на юни
Износът на слънчогледово масло от Украйна е скочил с над 75 на сто
Насрочен е за 29 юли, документи се продават от 21 до 25 юли
Община Ямбол обяви търг за отдаване под наем на 37 земеделски имота
Полезни съвети
Защо вехнат листата на доматите и как да им помогнем?
При ечемика жътвата приключи с близо 700 килограма от декар
Средният добив от пшеницата в Добричко гони 650 килограма от декар
Тракторите обаче няма да блокират пътищата, за да не притесняват туристите
Гръцки фермери протестират за неизплатени обезщетения и присвоени техни субсидии
Повсеместната ваксинация ще обрече фермите на смърт
НОКА иска кръгова ваксинация и полицейска блокада на област Пловдив заради шарката по овцете
Свързани материали
Виж
Цена на пиле – прясно, охладено
Търговия
Полша е увеличила износа на пилешко месо през 2014 г.
Пазари
Пилешкото месо е най-скъпо в Стара Загора и Ловеч, най-евтино – в Сливен и Ямбол
Пазари
Пилешкото месо в супермаркетите леко поскъпва
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини