Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.01.2017 г.

Гювеч от пилешко месо с ориз

Сваряваме пилето в леко подсолена вода и го нарязваме на порции. Сипваме ориза в разтопеното масло и го задушаваме, докато стане прозрачен. После сипваме 3 ч.ч. бульон от пилето и варим, докато оризът омекне. Прехвърляме го в намаслен гювеч и нареждаме отгоре пилешките порции. Поръсваме подправките, захлупваме и печем в умерено загрята фурна.

Продукти: 1 пиле, 1 ч.ч. ориз, половин пакетче краве масло, черен пипер, чубрица, джоджен, сол.

Гювеч от пилешко месо с ориз
9077
 

Последни материали
Виж
В края на деня
ДФЗ преведе на животновъдите 27,5 милиона лева за хуманно отношение
ЦНСОССКСЦИЕ ще продължи да постига високи резултати в рамките на многостранния формат 14+1
Изравнителят при „Асеница“ не работи
Засега „Напоителни системи“ доставя вода на земеделците в Пловдивска област. Не така беше преди година
Гергана Кабаиванова от Фондация Пендара
Нормативите за занаятчийските храни са на трупчета, браншът обаче не се оплаква
Популациите на всички селскостопански животни в ЕС са намалели
Определена е ставката по еко схемата за биоразнообразието в горски екосистеми за 2024 г.
Свързани материали
Виж
Цена на пиле – прясно, охладено
Търговия
Полша е увеличила износа на пилешко месо през 2014 г.
Пазари
Пилешкото месо е най-скъпо в Стара Загора и Ловеч, най-евтино – в Сливен и Ямбол
Пазари
Пилешкото месо в супермаркетите леко поскъпва
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини