Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.01.2017 г.

Гювеч от пилешко месо с ориз

Сваряваме пилето в леко подсолена вода и го нарязваме на порции. Сипваме ориза в разтопеното масло и го задушаваме, докато стане прозрачен. После сипваме 3 ч.ч. бульон от пилето и варим, докато оризът омекне. Прехвърляме го в намаслен гювеч и нареждаме отгоре пилешките порции. Поръсваме подправките, захлупваме и печем в умерено загрята фурна.

Продукти: 1 пиле, 1 ч.ч. ориз, половин пакетче краве масло, черен пипер, чубрица, джоджен, сол.

Гювеч от пилешко месо с ориз
8809
 

Последни материали
Виж
Резките температурни промени пък стресират растенията
В Украйна се опасяват за състоянието на есенниците при по-дълги топли периоди
В рамките на ЕС обаче се очертава спад в доставките от едва 2 на сто
Износът на мека пшеница от Франция извън ЕС се срива до минимума за XXI век
Сарми от кисело зеле със зеленчуци
Според изчисления на социални експерти
Колко ще ни излезе празничната трапеза за Бъдни вечер и Коледа
Традиции, вярвания, гадания и забрани, свързани с празника
На Бъдни вечер огънят да стопли сърцата ни!
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Свързани материали
Виж
Цена на пиле – прясно, охладено
Търговия
Полша е увеличила износа на пилешко месо през 2014 г.
Пазари
Пилешкото месо е най-скъпо в Стара Загора и Ловеч, най-евтино – в Сливен и Ямбол
Пазари
Пилешкото месо в супермаркетите леко поскъпва
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини