Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гювеч от пилешко месо с ориз

Синор.БГ / 30.01.2017 г.

Сваряваме пилето в леко подсолена вода и го нарязваме на порции. Сипваме ориза в разтопеното масло и го задушаваме, докато стане прозрачен. После сипваме 3 ч.ч. бульон от пилето и варим, докато оризът омекне. Прехвърляме го в намаслен гювеч и нареждаме отгоре пилешките порции. Поръсваме подправките, захлупваме и печем в умерено загрята фурна.

Продукти: 1 пиле, 1 ч.ч. ориз, половин пакетче краве масло, черен пипер, чубрица, джоджен, сол.

Гювеч от пилешко месо с ориз
9220
 

Последни материали
Виж
Въпреки това закупеното количество е с 50 на сто над планираното
Фуражната царевица поскъпна значително на търга в Иран
Мнението на бранша
Ваксинацията на овцете ще фалира и фермери, и преработватели, алармират бизнесмени
Предвидени са предпазни клаузи
ЕС премахва митата за сливи, грозде и още 5 храни от Молдова
Допълват Закона за здравето
БАБХ ще поддържа списък на хранителните фирми, които работят с райски газ
Помощта е 16 лв. за животно
Компенсират овцевъдите в 4 области със затворени заради шарката стада
Тема с продължение трета част
Екосхемите с най-голям ръст през 2024: зелено торене и намалени пестициди
Свързани материали
Виж
Цена на пиле – прясно, охладено
Търговия
Полша е увеличила износа на пилешко месо през 2014 г.
Пазари
Пилешкото месо е най-скъпо в Стара Загора и Ловеч, най-евтино – в Сливен и Ямбол
Пазари
Пилешкото месо в супермаркетите леко поскъпва
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини