Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Макарони с гъби и бекон

Синор.БГ / 18.05.2016 г.

Сваряваме макароните в подсолена вода до готовност. Лука почистваме и нарязваме на колелца, гъбите – на тънки ивички, бекона – на кубчета. В дълбок тиган загряваме олиото, изпържваме лука и го изваждаме. Изпържваме гъбите с бекона, сипваме сметаната, кипваме, връщаме лука и варим на тих огън 3 мин. Прибавяме отцедените макарони, разбъркваме, сваляме от огъня и посипваме с кашкавала.

Продукти: 400 г макаронени изделия, сол, 2 глави лук, 2 стръка пресен лук, 400 г гъби, 4 с.л. олио, парче бекон, 100 мл сметана, 100 г настърган кашкавал.

Макарони с гъби и бекон
8176
 

Последни материали
Виж
Гръцките фермери няма да получат пари докато не приключи разследването на OLAF
Сливите с най-висока ставка
Заявления за помощ заради измръзвание и слани се подават до 5 ноември
На 16 октомври
Нищо интересно в земеделието: Депутатите обсъждат Закона за храните
И фирми за храни се представиха в Япония
България впечатли света на ЕКСПО 2025 в Осака с иновации, култура и вкус
От 15 октомври
Тол системата ще мери в движение камионите над 3,5 тона
Тема с продължение
Собствениците на земеделска земя са против ултиматумите в диалога с администрацията
Свързани материали
Виж
Турция ще стане най-големият износител на макаронени изделия в света
Мусака от макарони - Гърция
Твърдата пшеница
Кои държави са най-големите производители на макаронени изделия?
Евростат: Над 6 милиона тона тестени изделия са произведени през 2022 г.
Макаронена салата с пушено пиле и боб
Силните горещини в основни износители унищожават посевите
Световният лидер в производството на макарони изпитва недостиг на пшеница
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини