Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.05.2016 г.

Макарони с гъби и бекон

Макарони с гъби и бекон

Сваряваме макароните в подсолена вода до готовност. Лука почистваме и нарязваме на колелца, гъбите – на тънки ивички, бекона – на кубчета. В дълбок тиган загряваме олиото, изпържваме лука и го изваждаме. Изпържваме гъбите с бекона, сипваме сметаната, кипваме, връщаме лука и варим на тих огън 3 мин. Прибавяме отцедените макарони, разбъркваме, сваляме от огъня и посипваме с кашкавала.

Продукти: 400 г макаронени изделия, сол, 2 глави лук, 2 стръка пресен лук, 400 г гъби, 4 с.л. олио, парче бекон, 100 мл сметана, 100 г настърган кашкавал.

Макарони с гъби и бекон
6307

Последни материали
Виж
Докато изнасят своето като за световно
Руските окупатори изкупуват украинското зърно под 100 долара за тон
Обвиняват го в натиск върху подчинен за предаване на изпитни въпроси от конкурс
Румънският селскостопански министър подаде оставка заради подозрения в корупция
Читалищата от региона обраха наградите в състезанията
Победителката в надпреварата за едра череша в Кюстендил е с диаметър 36 милиметра
Полезни съвети
Как да подхранваме пипера през периода на цъфтеж и плододаване
От партията настояват за разкриване на извършителите на хулиганската проява
Земеделци осъждат остро ново оскверняване на паметника на Стамболийски в Пазарджик
Същото важи и за зрелостниците, които ще бъдат студенти
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Свързани материали
Виж
Макаронена салата с пушено пиле и боб
Силните горещини в основни износители унищожават посевите
Световният лидер в производството на макарони изпитва недостиг на пшеница
Доматена кремсупа с макарони
Коледа
Френска салата с месо и макарони за празниците
Макарони с кайма и зеленчуци
Макарони с гъби
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2022
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам