Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.04.2016 г.

Чорба от пресен лук

Нарязваме лука на ситно и го пускаме в тенджера с 1 л вряща вода. Посоляваме на вкус и прибавяме олиото. След 5 мин слагаме ориза. Варим още 20 мин на умерен огън. Отдръпваме в края на огъня и застройваме с киселото мляко. Преди да поднесем, поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти за 4-5 порции: 2 връзки пресен лук, 3 с.л. олио, 3 с.л. ориз, 1 к.ч. кисело мляко, магданоз, сол.

Чорба от пресен лук
5742
 

Последни материали
Виж
Необходимо е увеличаване на субсидиите
Разработка за противодействие на засушаването предлага ВУАРР
Засега са по-ниски спрямо други държави
В Еврозоната цените на производителите ще се повишат според проф. Иванов
Краен срок за прием на заявления за борба с теления червей по картофите
ФАО: култури като пшеница, кафе, боб и маниока могат да загубят половината от най-добрите земи за отглеждането им
Защо горчат тиквичките?
Цените на пшеницата нова реколта падат в Украйна
Свързани материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Полезни съвети
Трипс – големи проблеми от малък вредител
Прозводството на цветя в ЕС е бизнес за 98,9 млн. евро
Пълнен лук по добруджански
През седмицата зелето поскъпна на тържищата
Пълнен лук по добруджански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини