Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Овчарска каша

Синор.БГ / 18.01.2016 г.

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Посоляваме. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме задължително топла.

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, ½ ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол.

Овчарска каша
9136
 

Последни материали
Виж
Кампания 2025
ДФЗ преведе и обвързаната подкрепа за животновъдите
МОСВ
Общините, които получават безвъзмезден достъп до минерални води през 2026 г.
Статистика
Високопланинските пасища и угарите в България рязко намаляват
Стари сортове могат да изчезнат
ЕК удря с бюрокрация малките производители на семена
При рапицата също е регистриран ръст за сметка на произведения ечемик
Великобритания увеличи реколтата от пшеница с разширяване на площите
Актуални данни на МЗХ
Над половината угари остават неизползвани, но ротацията при пшеницата се подобрява
Свързани материали
Виж
За година цената е 150 хил. лв.
Тракийският университет си осигури 800 тона пивоварна каша за кравите
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини