Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Овчарска каша

Синор.БГ / 18.01.2016 г.

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Посоляваме. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме задължително топла.

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, ½ ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол.

Овчарска каша
8956
 

Последни материали
Виж
Парламентарен контрол
Овощари ще заявяват компенсации за щети по праскови, ягоди и други култури през октомври
Предстоящо
Иновации в хранителната индустрия: Конференция в Пловдив на 16 октомври 2025
Дотук щетите от шарката са 15 млн. лв.
Министърът на земеделието решава днес: ще има ли ваксинация срещу шарка?
Плакия по градинарски
Отличници
Близо половината от бюджета на рибарската програма ще се договори до края на годината
МЗХ кани за участие в изложението
Първо издание на Националният Био Фест: Българско био в парка „Марно поле“
Свързани материали
Виж
За година цената е 150 хил. лв.
Тракийският университет си осигури 800 тона пивоварна каша за кравите
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини