Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.01.2016 г.

Овчарска каша

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Посоляваме. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме задължително топла.

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, ½ ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол.

Овчарска каша
8536
 

Последни материали
Виж
Винаги доволни с Квелекс® - ефективно решение за борба с широколистните плевели
Фермерите в Гърция стягат редиците за масови протести
Пазар зърно
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
Тестовете не потвърдиха второ огнище на шап в Германия
Цените в края на 2024 година са с около 18 на сто надолу на годишна база
Реколтата от картофи в Полша нарасна, но при съмнително качество
При месата като цяло и при яйцата е отчетен ръст
Производството на свинско в Китай намаля за пръв път от 4 години
Свързани материали
Виж
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Кашата на овчаря
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини