Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.02.2015 г.

Овчарска каша

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Опитваме с дървена лъжица и посоляваме ако е необходимо. Консумираме топла. 

Продукти: 300 г прясно сирене, полвин ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Овчарска каша
9788
 

Последни материали
Виж
Изследване
Докладът на ЕС показва, че 39,5 на сто от повърхностните води са в добро състояние
Решения на Министерския съвет
ЕС ще се застрахова с резерв от 1 милиард евро по споразумението с МЕРКОСУР
В отворено писмо от Форест.БГ до земеделския министър
Бизнесът предупреждава за безпрецедентна криза при продажбата на дървесина
Подкрете качеството!
Българският пробиотик срещу грипа на „Ел Би Булгарикум“
Очаквайте!
За 6 февруари е насрочено първото изслушване на Тахов в земеделската комисия на парламента
Втора част на интервюто с Ангел Вукодинов
Дошло е време за стимули в консервационното земеделие
Свързани материали
Виж
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Кашата на овчаря
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини