Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.02.2015 г.

Овчарска каша

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Опитваме с дървена лъжица и посоляваме ако е необходимо. Консумираме топла. 

Продукти: 300 г прясно сирене, полвин ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Овчарска каша
9761
 

Последни материали
Виж
Повишението на минималната работна заплата тепърва ще дава отражение
Увеличеното ДДС и поскъпването на тока вдигна цените на хляба в цялата страна
Ръстът в темпото на доставките на зърно за чужбина обаче се забавя
Украйна изнесе 60 на сто от съгласуваната в меморандума пшеница
След взломяване на оградата
Откраднаха 8 кошера с пчели от имот край Кюстендил
В проект за 20 милиона долара в завод за преработка на плодове и зеленчуци
Българска агрокомпания получи златен лиценз за инвестиция в Египет
Агрометеорологична прогноза за периода 3-9 януари 2025 година
Очакваните наднормени температури няма да извадят есенниците от покоя
Рак на корените на малината - установяване и мерки
Свързани материали
Виж
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Кашата на овчаря
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини