Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Овчарска каша

Синор.БГ / 23.02.2015 г.

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Опитваме с дървена лъжица и посоляваме ако е необходимо. Консумираме топла. 

Продукти: 300 г прясно сирене, полвин ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Овчарска каша
10134
 

Последни материали
Виж
Сидерати, които сеем в края на лятото
По данни на Евростат за 2024 г.
България е произвела под 1% от общото количество зеленчуци и плодове в ЕС
Рекорден добив от зърнени храни в света през 2025/26 г.
Снежина Динева отговаря на публикация на Синор.БГ
Две проверки на АДФИ не откриха нарушения в обществените поръчки на Напоителни системи
Увеличава се производството на домати, моркови, лук и круши в ЕС
Налагат се спешни законодателни мерки
БФС: Браншови организации от земеделието да участват в Борда по водите
Свързани материали
Виж
За година цената е 150 хил. лв.
Тракийският университет си осигури 800 тона пивоварна каша за кравите
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини