Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Овчарска каша

Синор.БГ / 23.02.2015 г.

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме по малко царевично брашно. Разбъркваме, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Опитваме с дървена лъжица и посоляваме ако е необходимо. Консумираме топла. 

Продукти: 300 г прясно сирене, полвин ч. ч. овче масло, половин ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Овчарска каша
10411
 

Последни материали
Виж
Използването на утайки от отпадъчни води като тор в селското стопанство в Германия непрекъснато намалява
Обобщени данни за периода 2009-2025 г.
Българската земя се топи: Близо 7 млн. дка по-малко за 16 години
Мобилните офиси остават
Службата за съвети в земеделието вече няма да има приемни в селищата
COCERAL Първа прогноза за производство на зърнени храни и маслодайни семена в ЕС през 2026 г.
Гръцките животновъди получиха 50% увеличение на обезщетенията за фураж
Брюксел
България настоява пред Съвета на ЕС за силна и модерна ОСП
Свързани материали
Виж
За година цената е 150 хил. лв.
Тракийският университет си осигури 800 тона пивоварна каша за кравите
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини