Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.01.2016 г.

Боб чорба с агнешко

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден изплакваме боба старателно с вода, и наливаме 6 ч.ч. вода. Прибавяме нарязаното на хапки месо, както и ситно нарязаните лук, чесън, морков и домат. Варим чорбата на умерен огън, докато продуктите омекнат. Към края на варенето посоляваме и поръсваме с червения пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 600 г агнешко месо, 1 ч.ч. стар боб, по възможност домашен, 1 глава стар лук, 3 скилидки чесън, 1 морков, 1 белен домат от буркан, 2 щипки червен пипер, магданоз, сол.

Боб чорба с агнешко
7378
 

Последни материали
Виж
Състоянието на посевите остава най-лошото за последните 4 години
Повишиха прогнозата за крайните запаси от мека пшеница във Франция
Експерти на МЗХ представиха промените в еко-схемите пред стопани в Кюстендил
ДФЗ доплати над 186 млн. лв. по ОПДУ за Кампания 2023
Стоки с висок фискален риск - череши
НАП разяснява на черешопроизводители как да декларират реколтата
Еврокомисарят по селско стопанство Януш Войчеховски пристига утре в България
Годишен доклад
Икономиката на България се движи основно от вътрешното търсене
Свързани материали
Виж
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Зарязване на лозите край Поморие
На Трифон Зарезан лозарите поискаха внимание от властта върху сектора
Чорба от кисело зеле по селски
Празена чорба със зелев сок
Боб чорба с цвекло и целина
Български борш
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини