Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.10.2016 г.

Мариновани свински ребра на фурна

Медът, горчицата и подправките се смесват с водата и се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея се намазват старателно ребрата и се оставят поне за 2 часа в хладилника. Ребрата се печът в стъклена тава с похлупак във фурна, до готовност. Сервират се със свежа салата или трушия. 

Продукти:  800 г свински ребра, 2 с.л. мед, 120 мл. вода, 1 с.л. горчица, една супена лъжица соев сос, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кимион, 25 мл алкохол

Мариновани свински ребра на фурна
11810
 

Последни материали
Виж
Мита върху руските торове - катастрофален удар върху европейските фермери
Бюджетът по интервенцията е близо 96 млн. лева
До 782 320 лева може да получи проект за неземеделски услуги допълващи аграрния сектор
Съвети към потребителите от БАБХ
Как да разпознаем имитиращите продукти, съдържащи в състава си мляко
Денят на хумора и шегата
На 1 април трябва да сте в Байлово
Пиле в гювече
Интер Експо Център
От 18 до 21 февруари очаквайте изложението за мебели ЕКСПОМЕБЕЛ
Свързани материали
Виж
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Свински ребра на фурна с мед и картофи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини