Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Мариновани свински ребра на фурна

Синор.БГ / 17.10.2016 г.

Медът, горчицата и подправките се смесват с водата и се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея се намазват старателно ребрата и се оставят поне за 2 часа в хладилника. Ребрата се печът в стъклена тава с похлупак във фурна, до готовност. Сервират се със свежа салата или трушия. 

Продукти:  800 г свински ребра, 2 с.л. мед, 120 мл. вода, 1 с.л. горчица, една супена лъжица соев сос, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кимион, 25 мл алкохол

Мариновани свински ребра на фурна
12635
 

Последни материали
Виж
Проучване на института Тюнен
Дали стопанството е биологично или конвенционално е без значение за съдържанието на хумус в почвите
ДФЗ
Може да се подават онлайн фактури и дневници по екоинтервенциите за почвите и за пестене на пестициди
Най-големите структурни деформации са при млечните
КЗК: Нямаме бариери пред господстващото разрастване на големите търговци на дребно
Оферти се приемат до утре, доставката е предвидена за януари и февруари
Алжир обяви международен търг за поне 50 000 тона мека пшеница
Сеитбата на есенното зърно почти приключва без твърдата пшеница
Състоянието на меката пшеница и ечемика във Франция се влоши слабо
След семинара на НАЗ
Жекова: В Румъния с напояване жънат 1 200 кг царевица, у нас – 250 кг
Свързани материали
Виж
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Свински ребра на фурна с мед и картофи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини