Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Мариновани свински ребра на фурна

Синор.БГ / 17.10.2016 г.

Медът, горчицата и подправките се смесват с водата и се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея се намазват старателно ребрата и се оставят поне за 2 часа в хладилника. Ребрата се печът в стъклена тава с похлупак във фурна, до готовност. Сервират се със свежа салата или трушия. 

Продукти:  800 г свински ребра, 2 с.л. мед, 120 мл. вода, 1 с.л. горчица, една супена лъжица соев сос, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кимион, 25 мл алкохол

Мариновани свински ребра на фурна
12674
 

Последни материали
Виж
ДФЗ
Подкрепа от 101 млн. лв. са преведени за фермери в необлагодетелстваните райони
ДФЗ плати втория транш за зимни пръскания
Вижте ставките
ДФЗ плати de minimis за оранжерийна продукция, картофи, тютюн, гъби и маслодайна роза
Председател на Комитета по напояване към НАЗ
Нона Валентинова: Напояването в земеделието трябва да стане стратегическа цел
Приключва прибирането на соята и захарното цвекло, остават 7 на сто от слънчогледа
Добивите от царевица в Украйна гонят 7 тона от хектар от 83 на сто ожънати площи
Щанд на фирмата бе открит в Куклен
Най-големите доставчици на Магазин за хората са Милки груп и Белла България
Свързани материали
Виж
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Свински ребра на фурна с мед и картофи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини