Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Мариновани свински ребра на фурна

Синор.БГ / 17.10.2016 г.

Медът, горчицата и подправките се смесват с водата и се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея се намазват старателно ребрата и се оставят поне за 2 часа в хладилника. Ребрата се печът в стъклена тава с похлупак във фурна, до готовност. Сервират се със свежа салата или трушия. 

Продукти:  800 г свински ребра, 2 с.л. мед, 120 мл. вода, 1 с.л. горчица, една супена лъжица соев сос, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кимион, 25 мл алкохол

Мариновани свински ребра на фурна
12398
 

Последни материали
Виж
Напоителни системи ЕАД вдига капитала
Язовир Чаталка и още три недовършени обекта ще бъдат възстановени за напояване
Заседанието е на 22 септември
Земеделските министри в ЕС обсъждат спорната ОСП 2028-2034 г.
Втора част за плащанията в миналогодишната кампания
Едва 69 млн. лв. са преведени за плодове и зеленчуци през 2024 г.
Димитър Чолаков и приемствеността в семейния агробизнес
Първа част от справката на ДФЗ
Агросекторът получи близо 2 милиарда лева по директните плащания през 2024 г.
Земеделците ще заложат на бутикови култури
Людмил Работов: Ще намалим площите с рапица, ако въобще имаме шанс да я засеем
Свързани материали
Виж
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Свински ребра на фурна с мед и картофи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини