Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.10.2016 г.

Мариновани свински ребра на фурна

Медът, горчицата и подправките се смесват с водата и се разбиват до получаването на еднородна смес. С нея се намазват старателно ребрата и се оставят поне за 2 часа в хладилника. Ребрата се печът в стъклена тава с похлупак във фурна, до готовност. Сервират се със свежа салата или трушия. 

Продукти:  800 г свински ребра, 2 с.л. мед, 120 мл. вода, 1 с.л. горчица, една супена лъжица соев сос, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кимион, 25 мл алкохол

Мариновани свински ребра на фурна
11458
 

Последни материали
Виж
Производителите на „Странджански манов мед“ получават 18 000 лева помощ de minimis
9 млн. лева получават развъдните асоциации през 2024 г.
Размерът на подпомагането е до 200 лв. на заклано говедо
1,1 млн. лева одобри ДФЗ за реализация на българско говеждо месо
Максималният бюджет на помощта до 2029 г. e до 30 000 000 лв.
ДФЗ насочи 5 млн. лева за борба с вредители по лозата
БАБХ
Започват проверките по морските курорти и капанчетата
Фитофтората вече нападна доматите
Свързани материали
Виж
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Свински ребра на фурна с мед и картофи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини