Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2014 г.

Свински гърди с ориз и лук

Нарязани на удобни за сервиране парчета запържваме гърдите за 1 минута в тиган (да се запечата месото по тях). Изваждаме ги и в същия тиган запържваме нарязания на ситно лук и джоджен. След минута, две добавяме и ориза. Пържим до побеляване на зърната. Всичко така приготвено сипваме в йенска тенджера. Добавяме сол и черен пипер на вкус, и объркваме. Доливаме  600 милилитра вода. Похлупваме с капак и слагаме в загрята фурна. Печем на 200 градуса около 30 минути.

Продукти: 1 кг. свински гърди, 250 мл. ориз, 2 глави лук, черен пипер, сол, една супена лъжица джоджен 

Свински гърди с ориз и лук
24543
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
Обединените земеделци създават структура и в Брезник
Предстоящо
На 30 и 31 януари ще се проведе семинар на Съюза на зърнопроизводителите от Пловдив
Заради слаба реколта, проблеми с качеството и силна лира спрямо еврото
Вносът на пшеница във Великобритания счупи рекорда за първите 5 месеца от сезона
Сладки ягоди
В Румъния двама са обвинени за измама с проекти за оранжерии за 2,1 милиона евро
Агрометеорологична прогноза за периода 24-30 януари 2025 година
Високи за сезона температури ще подновят вегетацията при есенниците
Оптимална продължителност на разсадния период
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Свински крачета в гювече
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини