Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свински гърди с ориз и лук

Синор.БГ / 02.07.2014 г.

Нарязани на удобни за сервиране парчета запържваме гърдите за 1 минута в тиган (да се запечата месото по тях). Изваждаме ги и в същия тиган запържваме нарязания на ситно лук и джоджен. След минута, две добавяме и ориза. Пържим до побеляване на зърната. Всичко така приготвено сипваме в йенска тенджера. Добавяме сол и черен пипер на вкус, и объркваме. Доливаме  600 милилитра вода. Похлупваме с капак и слагаме в загрята фурна. Печем на 200 градуса около 30 минути.

Продукти: 1 кг. свински гърди, 250 мл. ориз, 2 глави лук, черен пипер, сол, една супена лъжица джоджен 

Свински гърди с ориз и лук
25123
 

Последни материали
Виж
Срещи с бранша
Цял месец МЗХ няма обратна връзка от фермерите за анкетите по кооперирането
Европейска комисия
Нова система на ЕС защитава географските указания и за занаятчийски продукти
МЗХ ще защитава пред ЕК позицията на бранша
България е против нова забрана за обгазяване на зърнените складове с фосфин
Щетите са за 3,4 млн. евро
Европрокуратурата обвини бивш варненски кмет за схема с рибарския фонд
Мобилната търговия ще е в 7 малки села
Магазин за хората се договори с Кооперативен съюз – Пловдив за щандове в 49 селища
Създаването на нови сортове зърно и картофи спира
Агролинк: ЕС възпрепятства отглеждането на традиционни местни сортове с проекторегламент!
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Свински крачета в гювече
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини