Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2014 г.

Свински гърди с ориз и лук

Нарязани на удобни за сервиране парчета запържваме гърдите за 1 минута в тиган (да се запечата месото по тях). Изваждаме ги и в същия тиган запържваме нарязания на ситно лук и джоджен. След минута, две добавяме и ориза. Пържим до побеляване на зърната. Всичко така приготвено сипваме в йенска тенджера. Добавяме сол и черен пипер на вкус, и объркваме. Доливаме  600 милилитра вода. Похлупваме с капак и слагаме в загрята фурна. Печем на 200 градуса около 30 минути.

Продукти: 1 кг. свински гърди, 250 мл. ориз, 2 глави лук, черен пипер, сол, една супена лъжица джоджен 

Свински гърди с ориз и лук
24796
 

Последни материали
Виж
С преминаването към еврото българските производители ще имат по-лесен достъп до европейските пазари
Първа дискусия по еврозаконодателството
През септември ЕК може да обяви бюджета за ОСП на България
Актуални теми
До септември Тахов очаква магазините за хората да заработят
Еколози алармират
WWF: Пожарите са заплаха за хора, животни, гори и почви
МРРБ
До 10 септември се кандидатства за членство в Дунавския младежки съвет
Каоалиция За да остане природа в България
Еколози протестират срещу деспотични законодателни промени
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Свински крачета в гювече
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини