Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.06.2015 г.

Задушен грах с масло

Почистваме граха и го варим в подсолена вода. Прецеждаме го и го задушаваме в по-голямата част от маслото. В останалото масло  запържваме галетата, прибавяме ги към граха, заливаме с топла вода, колкото да го покрие и варим още 5-6 мин на слаб огън. Изсипваме готовия грах в чинии и обилно поръсваме с настърган кашкавал.

Продукти: 1 кг пресен грах, 120 г масло, 3 с.л. галета, 60 г кашкавал, сол на вкус.

 

Задушен грах с масло
11827
 

Последни материали
Виж
През 2025 г.
Пуска се втори прием на проекти по лозаро-винарската програма
През стопанската 2025 г.
За напояване фермерите ще плащат от 6 до 15,54 лева на декар
Украинските фермери ще се учат на ЕС стандартите
Ново споразумение с Украйна запазва квотите за чувствителни земеделски продукти
За помпената станция на яз. „Пясъчник“
„Напоителни системи“ пусна обществена поръчка за 25 700 000 лева
Обучават горските по лесовъдство
Евробарометър
Почти цяла Европа определя климатичните промени като глобална заплаха
Свързани материали
Виж
За 10 години фермерите се отказаха от маса традиционни култури
Климатичните промени са ударили като с чук и родната статистика
При нахута митническата ставка е свалена до нула
Индия удължи безмитния внос на жълт грах до края на октомври
Позицията на България за развитието на протеинови култури
Стратегически план
Пореден шанс за протеиновите култури да се настанят на пазара
Полезни практики при смесеното отглеждане на култури
Прекрасните и ужасните съседи за нашия грах
Заради кризата с високите цени на изкуствените торове
Фермерите в ЕС се отказват от зърното и маслодайните култури в полза на бобовите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини