Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зеленчукова гозба

Синор.БГ / 11.05.2015 г.

Запържваме нарязания на ситно лук в сгорещеното олио. Добавяме счукания чесън, нарязаните на кръгчета тиквичка и патладжан, ивички чушка и кръгчета домат. Подправяме с розмарина, чубрицата, майорана и вегетата. Готвим под похлупак 20 мин. Накрая поръсваме с магданоз.

Продукти: една и половина с.л. олио, половин глава стар лук или три стръка пресен, 1 скилидка чесън, 1 патладжан, 1 средна тиквичка, 1 чушка, 1 домат, щипка вегета, по щипка майоран, розмарин и чубрица, магданоз.

Зеленчукова гозба
7117
 

Последни материали
Виж
ФАО: Световното производство на зърно ще достигне рекордни 2,99 милиарда тона през 2025 г.
Започна националната информационна кампания „Призвание: БиоЛогичен!“
Дори тройният ръст на доставките от Молдова не успява да го компенсира
Свитото предлгане от Украйна натиска вноса на рапица в ЕС
За поне 3000 селскостопански машини, сглобявани в Агромашхолдинг KZ
John Deere подписа споразумение с Казахстан за 2,5 милиарда долара
По-скъпо от предишния внос преди 6 месеца и по-евтино от търга в Йордания
Тунис закупи 75 000 тона фуражен ечемик на международен търг
Данни на Евростат
Стойността на селскостопанската продукция в ЕС е намаляла с 0,9% през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Бърза манджа със зелени домати
Лесна манджа с наденица
Бахчеванска манджа
Бобена бурания
Кюфтета по китайски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини