Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зеленчукова гозба

Синор.БГ / 11.05.2015 г.

Запържваме нарязания на ситно лук в сгорещеното олио. Добавяме счукания чесън, нарязаните на кръгчета тиквичка и патладжан, ивички чушка и кръгчета домат. Подправяме с розмарина, чубрицата, майорана и вегетата. Готвим под похлупак 20 мин. Накрая поръсваме с магданоз.

Продукти: една и половина с.л. олио, половин глава стар лук или три стръка пресен, 1 скилидка чесън, 1 патладжан, 1 средна тиквичка, 1 чушка, 1 домат, щипка вегета, по щипка майоран, розмарин и чубрица, магданоз.

Зеленчукова гозба
7619
 

Последни материали
Виж
При 3319 проверки по законите за горите, лова и опазване на дивеча през ноември
Задържаха 3 каруци и незаконно добити дърва в централна северна България
Въпреки спада на изпратените количества за чужбина от януари до ноември
Износът на птиче месо от Украйна надхвърли 1 милиард долара
Икономисани са средства на стойност до 250 милиона долара
През тази година Египет сви вноса на пшеница със 17 на сто
Търгът за хлебна пшеница бе отменен и пренасрочен за 23 декември
Йордания пак закупи само половината от планирания фуражен ечемик
Предстои унищожаването им съгласно действащото законодателство
Иззеха над половин тон внасяни от Сърбия храни без нужните документи
До тук ЕК е раздала 178 млн.
МЗХ очаква отговор от Брюксел за европейска помощ за царевицата
Свързани материали
Виж
Бърза манджа със зелени домати
Лесна манджа с наденица
Бахчеванска манджа
Бобена бурания
Кюфтета по китайски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини