Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.04.2014 г.

Овче сирене мариновано в зехтин

Мезе за фермери

Почистваме 6 скилидки чесън и ги нарязваме на тънки кръгчета. Трябват и 2 лютиви чушлета, които почистваме и нарязваме на ивички. Най-вече е необходимо 400 г овче сирене, което отцеждаме и нарязваме на кубчета. Смесваме сиренето с чесъна и чушлетата, прибавяме мащерка и розмарин, 1 ч.л. зърна черен пипер и 1 дафинов лист. Слагаме всичко в буркан и заливаме със зехтин. Мариноваме 2 дни. В хладилника можем да съхраняваме 2 седмици.

Овче сирене мариновано в зехтин
7507
 

Последни материали
Виж
Крайният срок за изпълнение на договорите по ПВУ се удължава до 31 март 2026 г.
МЗХ договори увеличение с 30 000 000 евро от Плана за възстановяване и устойчивост
Алармират премира
14 организации: Законът за агрохранителната верига е незаконен, опасен и единствен в Европа
Месечната помощ за отопление ще бъде повече спрямо миналата година
Фермерите засяли царевица ще получат помощ и от националния бюджет за щетите от сушата
И двете са на ръба
Две дружества към МЗХ се сливат. Задлъжнялото „Врана“ поглъща губещото „Сортови семена-Елит“
Петото съвместно проучване
Мащабен проект по Дунав ще наблюдава повърхностните води
Свързани материали
Виж
Натуралното вино от избата печели ценители и зад граница
Как лозарството в Мезек създава от лекаря Георги съвършен винар
Студена кухня
Картофени топчета с рулца от раци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини