Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.06.2015 г.

Картофени топчета с рулца от раци

Студена кухня

Обелените картофи и варени яйца, както и рулцата от раци настъргваме на ситно ренде. Подправяме с черен пипер на вкус, смесваме с майонезата и разбъркваме добре. От така приготвената смес оформяме малки топчета (с диаметър около 3 см), които овалваме в ситно настъргания кашкавал. Нареждаме в чиния за сервиране и оставяме да престоят 30 минути в хладилник преди да поднесем.

Продукти: 1 пакет (200 г) рулца от раци, 6 твърдо сварени яйца, 3 средно големи сварени картофа, 200 г гъста майонеза, черен пипер, настърган твърд кашкавал за овалване.

Картофени топчета с рулца от раци
6627
 

Последни материали
Виж
Македония плати над 5 милона лева на животновъдите за агнешко и козе месо
Турция е изкупила зърно за 1,63 милиарда лири
Откриха шарка по дребните преживни животни в община Марица
Наредба на 4 министерства
Разрешават се палатки, кемпери и каравани извън къмпингите
ДФЗ отваря втори прием по четири интервенции за лозари за 2025 година
България притежава утвърдени традиции в създаването на автентични занаятчийски продукти, които са национално богатство
Свързани материали
Виж
Натуралното вино от избата печели ценители и зад граница
Как лозарството в Мезек създава от лекаря Георги съвършен винар
Мезе за фермери
Овче сирене мариновано в зехтин
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини