Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.04.2014 г.

Кашата на овчаря

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме на части царевичното брашн. Посоляваме на вкус. Бърка се, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме топла. 

 

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, 1/2ч. ч. овче масло, 1/2 ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Кашата на овчаря
9248
 

Последни материали
Виж
Изследване
Докладът на ЕС показва, че 39,5 на сто от повърхностните води са в добро състояние
Решения на Министерския съвет
ЕС ще се застрахова с резерв от 1 милиард евро по споразумението с МЕРКОСУР
В отворено писмо от Форест.БГ до земеделския министър
Бизнесът предупреждава за безпрецедентна криза при продажбата на дървесина
Подкрете качеството!
Българският пробиотик срещу грипа на „Ел Би Булгарикум“
Очаквайте!
За 6 февруари е насрочено първото изслушване на Тахов в земеделската комисия на парламента
Втора част на интервюто с Ангел Вукодинов
Дошло е време за стимули в консервационното земеделие
Свързани материали
Виж
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини