Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кашата на овчаря

Синор.БГ / 08.04.2014 г.

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме на части царевичното брашн. Посоляваме на вкус. Бърка се, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме топла. 

 

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, 1/2ч. ч. овче масло, 1/2 ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Кашата на овчаря
9695
 

Последни материали
Виж
Срещи с бранша
Цял месец МЗХ няма обратна връзка от фермерите за анкетите по кооперирането
Европейска комисия
Нова система на ЕС защитава географските указания и за занаятчийски продукти
МЗХ ще защитава пред ЕК позицията на бранша
България е против нова забрана за обгазяване на зърнените складове с фосфин
Щетите са за 3,4 млн. евро
Европрокуратурата обвини бивш варненски кмет за схема с рибарския фонд
Мобилната търговия ще е в 7 малки села
Магазин за хората се договори с Кооперативен съюз – Пловдив за щандове в 49 селища
Създаването на нови сортове зърно и картофи спира
Агролинк: ЕС възпрепятства отглеждането на традиционни местни сортове с проекторегламент!
Свързани материали
Виж
За година цената е 150 хил. лв.
Тракийският университет си осигури 800 тона пивоварна каша за кравите
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини