Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.04.2014 г.

Кашата на овчаря

Разтопяваме маслото и при непрекъснато бъкане добавяме сиренето. След получаване на течна смес слагаме на части царевичното брашн. Посоляваме на вкус. Бърка се, докато кашата започне да се отделя от лъжицата. Разсипваме я и поднасяме топла. 

 

Продукти:  300 г прясно неосолено сирене, 1/2ч. ч. овче масло, 1/2 ч. ч. царевично брашно, сол на вкус.

Кашата на овчаря
9228
 

Последни материали
Виж
Повишението на минималната работна заплата тепърва ще дава отражение
Увеличеното ДДС и поскъпването на тока вдигна цените на хляба в цялата страна
Ръстът в темпото на доставките на зърно за чужбина обаче се забавя
Украйна изнесе 60 на сто от съгласуваната в меморандума пшеница
След взломяване на оградата
Откраднаха 8 кошера с пчели от имот край Кюстендил
В проект за 20 милиона долара в завод за преработка на плодове и зеленчуци
Българска агрокомпания получи златен лиценз за инвестиция в Египет
Агрометеорологична прогноза за периода 3-9 януари 2025 година
Очакваните наднормени температури няма да извадят есенниците от покоя
Рак на корените на малината - установяване и мерки
Свързани материали
Виж
Заради наднормено съдържание на олово продуктът се изтегля от пазара
БАБХ спира продажбата на партида млечна каша Зърнин М
Каша от сирене по бански
Будамяна каша
Постно
Каша от карфиол
Овчарска каша
Овчарска каша
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини