Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пастет от телешки черен дроб

Синор.БГ / 24.02.2014 г.

Нарязваме измития дроб на дребни парченца, сланината на ситно и ги варим заедно със зеленчуците. След като дробът омекне, добавяме дафиновия лист и варим още 10-15 мин на силен огън. Снемаме от огъня, пресоваме и поръсваме със сол и черен пипер. Поднасяме пастета студен.

Продукти: 500 г черен телешки дроб, 200 г сланина, 1 морков, 1 парче целина, 1 корен магданоз, 1 глава лук, 1 дафинов лист, черен пипер, сол.

Пастет от телешки черен дроб
21080
 

Последни материали
Виж
1,5% ще се удържат от директните плащания
Г. Тахов: С кампания 2026 г. стартира Взаимоспомагателният фонд, с който ще оперира ДФЗ
Започна агросеминарът на НАЗ
Илия Проданов: Имаме нужда от кардинални промени в общуването с държавата
Предколедно
Акцизът на горивата ще се плати до 20 декември
Цените се стабилизират около и под 250 долара за тон с включен транспорт
Вносителите на фуражна царевица в Южна Корея пробват и частни сделки
Протест
Подкарали трактори, фермери от Полша настояват за минимални изкупни цени
Клиничните изследвания са с най-голям бюджет
С над 8 млн. лв. са увеличени средствата за профилактика и надзор на животните
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини