Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.02.2014 г.

Пастет от телешки черен дроб

Нарязваме измития дроб на дребни парченца, сланината на ситно и ги варим заедно със зеленчуците. След като дробът омекне, добавяме дафиновия лист и варим още 10-15 мин на силен огън. Снемаме от огъня, пресоваме и поръсваме със сол и черен пипер. Поднасяме пастета студен.

Продукти: 500 г черен телешки дроб, 200 г сланина, 1 морков, 1 парче целина, 1 корен магданоз, 1 глава лук, 1 дафинов лист, черен пипер, сол.

Пастет от телешки черен дроб
19928
 

Последни материали
Виж
Няма сериозни нарушения при проверките през последната седмица
Магазини продават агнешко с неясен произход, изборът е на купувача
Цените на картофите и морковите падат
Предлагането на ябълки и лук нарасна
Оферти се подават до 7 май
Йордания обяви търг за внос на 120 000 тона хлебна пшеница
Влагата обаче не е достатъчна за засетите напролет култури
Есенниците в Украйна се развиват изпреварващо с до 2 седмици
Част от животните са върнати на собственика
Разкриха кражба на 6 агнета и още толкова овце в Старозагорско
С 6 месеца до края на годината
ЕК удължи действието на кризисните инструменти за държавна помощ в земеделието
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини