Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.02.2014 г.

Пастет от телешки черен дроб

Пастет от телешки черен дроб

Нарязваме измития дроб на дребни парченца, сланината на ситно и ги варим заедно със зеленчуците. След като дробът омекне, добавяме дафиновия лист и варим още 10-15 мин на силен огън. Снемаме от огъня, пресоваме и поръсваме със сол и черен пипер. Поднасяме пастета студен.

Продукти: 500 г черен телешки дроб, 200 г сланина, 1 морков, 1 парче целина, 1 корен магданоз, 1 глава лук, 1 дафинов лист, черен пипер, сол.

Пастет от телешки черен дроб
11136

Последни материали
Виж
Сеем ранния пипер
Месни топки в кисело мляко
Има 2 седмици, в които да започне смяната на софтуера за управление на продажбите
От 1 април 2019 г. се забранява отделна употреба на софтуер за продажби и касови апарати
Мнения
Мариела Йорданова: Със закона за земята се допуска агресивна административна намеса в земеползването
Национална среща
Явор Гечев: Кооперациите са допустими по мярката за напояване през май-юни
Християнски празници
На Антоновден се правят медени питки
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам