Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пастет от телешки черен дроб

Синор.БГ / 24.02.2014 г.

Нарязваме измития дроб на дребни парченца, сланината на ситно и ги варим заедно със зеленчуците. След като дробът омекне, добавяме дафиновия лист и варим още 10-15 мин на силен огън. Снемаме от огъня, пресоваме и поръсваме със сол и черен пипер. Поднасяме пастета студен.

Продукти: 500 г черен телешки дроб, 200 г сланина, 1 морков, 1 парче целина, 1 корен магданоз, 1 глава лук, 1 дафинов лист, черен пипер, сол.

Пастет от телешки черен дроб
21029
 

Последни материали
Виж
Най-после
Европарламентът отново разглежда сезонната смяна на часа
Осъдителни присъди за измами със земеделски субсидии за милиони евро в Хърватия
Есенна кампания в България: Близо 39% ръст на засятите площи с рапица
Турция отчита най-ниското ниво на валежи за половин век
МЗХ публикува за обществено обсъждане условията за проекти за иновации по Стратегическия план
Вижте ставките по преходната национална помощ за говеда и биволи за Кампания 2025 г.
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини