Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.02.2014 г.

Пастет от телешки черен дроб

Нарязваме измития дроб на дребни парченца, сланината на ситно и ги варим заедно със зеленчуците. След като дробът омекне, добавяме дафиновия лист и варим още 10-15 мин на силен огън. Снемаме от огъня, пресоваме и поръсваме със сол и черен пипер. Поднасяме пастета студен.

Продукти: 500 г черен телешки дроб, 200 г сланина, 1 морков, 1 парче целина, 1 корен магданоз, 1 глава лук, 1 дафинов лист, черен пипер, сол.

Пастет от телешки черен дроб
20381
 

Последни материали
Виж
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Проверки
Проверка на БАБХ опровергава сигнал за вредни шоколади на пазара
Пукнатини в кората на дърветата – причини и мерки
Сдружаване
БФС учреди Северозападен аграрен съюз във Враца
Леща по индийски
Слънчогледът ще поскъпва в Украйна
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини