Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
16.11.2023 г.

Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023

Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023

На най-голямото световно изложение за селскостопански машини и оборудване Agritechnica 2023 в Хановер, Германия, което се провежда от 12 до 18 ноември 2023 г., Bobcat представи за първи път редица нови продукти и технологични разработки.

Посетителите на щанда на Bobcat на Agritechnica  могат да видят последните иновации и акценти от широката гама телескопични товарачи, мини багери, мини и компактни верижни товарачи, както и селскостопански прикачен инвентар и преносими решения за захранването им. Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat ще направят своя дебют на изложението, заедно с редица други продукти, услуги и решения на Bobcat за селскостопанския пазар.

Върховият модел на Bobcat: компактният колесен товарач L95

Бобкат L95

Новият първокласен модел L95 отново предлага изключителната комбинация от висока производителност, интуитивно управление, удобство за оператора и гъвкавост с прикачен инвентар, характерни за сегашните модели L75 и L85. Освен това L95 разполага с най-новите актуализации на продукта, базирани на обратната връзка с клиентите. Новият компактен колесен товарач на Bobcat е идеален за широк спектър от приложения в селското стопанство, като например работа с балоносачи и други.

Иржи Кармазин, продуктов мениджър 'Товарачи' в Bobcat, заяви: 'Високата производителност на L95 е гарантирана от комбинацията между мощния двигател Bobcat с мощност 75 к.с., хидравликата и максималната скорост на движение от 40 км/ч. Както и при L75 и L85, това се допълва от удобната и просторна кабина, съчетана с висока стабилност и товароподемност и впечатляващи сили на откъсване, бутане и дърпане, заедно с богат избор от прикачни устройства Bobcat. А усъвършенстваната система за автоматичен контрол на движението предпазва операторите от всякакви неравности и неравни терени.'

За да се придвижва по-бързо от една работна площадка на друга, операторът на L95 може да превключва от първа на втора предавка, докато е неподвижен. Благодарение на максималната скорост до 40 км/ч може да се постигне по-голяма мобилност и значителни икономии, чрез увеличено ежедневно използване на машината в стопанството. L95 може да бъде оборудван и с първокласни гуми 405/70 R20, които са специално разработени за използване в този отрасъл.

Свръхкомпактният телескопичен товарач TL25.60 AGRI

Телескопичен товарач Бобкат TL25

Новият телескопичен товарач TL25.60 AGRI е компактен и маневрен, за да осигури оптимална производителност във всякакви ситуации. Освен това TL25.60 AGRI предлага и множество други предимства, които са от особен интерес за клиентите в селскостопанския сектор:

- Предлагат се три версии AGRI

- Широка гама от гуми

- Седалка с въздушно окачване

Комфортът е от първостепенно значение при TL25.60 AGRI. Просторната кабина е лесно достъпна чрез голяма врата за достъп с ергономични дръжки. В кабината накланящата се кормилна колона, която се предлага в стандартна и разтегателна версия, може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди.

TL25.60 предлага същата кабина като тази в някои от по-големите модели на Bobcat, което го прави най-просторния компактен телескопичен товарач за оператора на пазара днес. Системата за управление е интуитивна, така че операторите се научават да използват органите за управление и разположението на джойстика бързо и без усилие - идеално за начинаещи, както и за опитни потребители. В допълнение към лесната употреба, отличната видимост от кабината осигурява оптимална безопасност по време на всяка операция.

Machine IQ - телематично решение за по-добра поддръжка и безопасност

Телематичната система Machine IQ дава на клиентите на Bobcat 24/7 достъп до важна информация за машината на техните смартфони или компютри. Тази информация им позволява да оптимизират използването на машината и да планират работата с максимална рентабилност, като сведат до минимум времето на престой и проследяват разхода на гориво. Уведомленията за техническо обслужване правят планирането на поддръжката лесно: операторите пестят време и пари чрез ефективно планиране на поддръжката на машината и управление на работата в стопанството по време на планирания престой.

Bobcat Machine IQ 4 1 1

Свързването на клиентите с данните за техните машини не само повишава ефективността, но и осигурява по-голямо спокойствие. Machine IQ повишава сигурността, като дава на потребителите възможност да създават географски зони и времеви ограничения за машините. Това им дава спокойствие, че инвестицията им е защитена с персонализирани сигнали и потребителите са предупредени, ако дадена машина е преместена без разрешение.

Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
3379
 

Последни материали
Виж
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Важно е да се знае
Правила за засаждането на разсадите
Отворено писмо
Браншовици призовават Тахов за нова подкрепа заради градушките
Наредба 3, която се обсъжда до 20 май
Промените в част от екосхемите, за които ще се кандидатства през тази година
Световната банка: Глобалните цени на зърното падат на фона на изобилното предлагане
Свързани материали
Виж
Телескопичните товарачи BOBCAT- качество и иновации
Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100
Bobcat представя новия товарач MT100 на изложението Galabau 2022
BOBCAT с шеста поредна награда за издръжливост
Рекордна сделка за отдаване под наем на телескопични товарачи за френските фермери
Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat
Bobcat – перфектното снегопочистване
Безотказният помощник в лова на снежинки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини