Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
16.11.2023 г.

Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023

Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023

На най-голямото световно изложение за селскостопански машини и оборудване Agritechnica 2023 в Хановер, Германия, което се провежда от 12 до 18 ноември 2023 г., Bobcat представи за първи път редица нови продукти и технологични разработки.

Посетителите на щанда на Bobcat на Agritechnica  могат да видят последните иновации и акценти от широката гама телескопични товарачи, мини багери, мини и компактни верижни товарачи, както и селскостопански прикачен инвентар и преносими решения за захранването им. Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat ще направят своя дебют на изложението, заедно с редица други продукти, услуги и решения на Bobcat за селскостопанския пазар.

Върховият модел на Bobcat: компактният колесен товарач L95

Бобкат L95

Новият първокласен модел L95 отново предлага изключителната комбинация от висока производителност, интуитивно управление, удобство за оператора и гъвкавост с прикачен инвентар, характерни за сегашните модели L75 и L85. Освен това L95 разполага с най-новите актуализации на продукта, базирани на обратната връзка с клиентите. Новият компактен колесен товарач на Bobcat е идеален за широк спектър от приложения в селското стопанство, като например работа с балоносачи и други.

Иржи Кармазин, продуктов мениджър 'Товарачи' в Bobcat, заяви: 'Високата производителност на L95 е гарантирана от комбинацията между мощния двигател Bobcat с мощност 75 к.с., хидравликата и максималната скорост на движение от 40 км/ч. Както и при L75 и L85, това се допълва от удобната и просторна кабина, съчетана с висока стабилност и товароподемност и впечатляващи сили на откъсване, бутане и дърпане, заедно с богат избор от прикачни устройства Bobcat. А усъвършенстваната система за автоматичен контрол на движението предпазва операторите от всякакви неравности и неравни терени.'

За да се придвижва по-бързо от една работна площадка на друга, операторът на L95 може да превключва от първа на втора предавка, докато е неподвижен. Благодарение на максималната скорост до 40 км/ч може да се постигне по-голяма мобилност и значителни икономии, чрез увеличено ежедневно използване на машината в стопанството. L95 може да бъде оборудван и с първокласни гуми 405/70 R20, които са специално разработени за използване в този отрасъл.

Свръхкомпактният телескопичен товарач TL25.60 AGRI

Телескопичен товарач Бобкат TL25

Новият телескопичен товарач TL25.60 AGRI е компактен и маневрен, за да осигури оптимална производителност във всякакви ситуации. Освен това TL25.60 AGRI предлага и множество други предимства, които са от особен интерес за клиентите в селскостопанския сектор:

- Предлагат се три версии AGRI

- Широка гама от гуми

- Седалка с въздушно окачване

Комфортът е от първостепенно значение при TL25.60 AGRI. Просторната кабина е лесно достъпна чрез голяма врата за достъп с ергономични дръжки. В кабината накланящата се кормилна колона, която се предлага в стандартна и разтегателна версия, може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди.

TL25.60 предлага същата кабина като тази в някои от по-големите модели на Bobcat, което го прави най-просторния компактен телескопичен товарач за оператора на пазара днес. Системата за управление е интуитивна, така че операторите се научават да използват органите за управление и разположението на джойстика бързо и без усилие - идеално за начинаещи, както и за опитни потребители. В допълнение към лесната употреба, отличната видимост от кабината осигурява оптимална безопасност по време на всяка операция.

Machine IQ - телематично решение за по-добра поддръжка и безопасност

Телематичната система Machine IQ дава на клиентите на Bobcat 24/7 достъп до важна информация за машината на техните смартфони или компютри. Тази информация им позволява да оптимизират използването на машината и да планират работата с максимална рентабилност, като сведат до минимум времето на престой и проследяват разхода на гориво. Уведомленията за техническо обслужване правят планирането на поддръжката лесно: операторите пестят време и пари чрез ефективно планиране на поддръжката на машината и управление на работата в стопанството по време на планирания престой.

Bobcat Machine IQ 4 1 1

Свързването на клиентите с данните за техните машини не само повишава ефективността, но и осигурява по-голямо спокойствие. Machine IQ повишава сигурността, като дава на потребителите възможност да създават географски зони и времеви ограничения за машините. Това им дава спокойствие, че инвестицията им е защитена с персонализирани сигнали и потребителите са предупредени, ако дадена машина е преместена без разрешение.

Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
3317
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Телескопичните товарачи BOBCAT- качество и иновации
Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100
Bobcat представя новия товарач MT100 на изложението Galabau 2022
BOBCAT с шеста поредна награда за издръжливост
Рекордна сделка за отдаване под наем на телескопични товарачи за френските фермери
Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat
Bobcat – перфектното снегопочистване
Безотказният помощник в лова на снежинки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини