Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
02.08.2021 г.

Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat

Рекордна сделка за отдаване под наем на телескопични товарачи за френските фермери
Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat

Bobcat и френския кооператив Camacuma постигнаха споразумение за закупуване на 130 телескопични товарача TL38.70HF. Това е най-голямата единична сделка с телескопични товарачи в историята на Doosan Bobcat EMEA. A Cuma е кооператив на френски земеделски производители, чиято цел е да предостави земеделска техника и работници на своите членове. В кооператива членуват 202 000 фермера.

Целта на организацията е да извършва групови покупки на територията на Франция и да предлага на стопаните дългосрочни пакети за наемане с цел намаляване на разходите за техника във фермите във Франция.

Първата доставка на 10 машини като част от сделката между Bobcat и Camacuma беше извършена през февруари 2021 г. и вече е на разположение за наемане от членовете на Cuma. Останалите телескопични товарачи са доставени постепенно на няколко партиди до края на юни 2021 г.

Характеристиките на телескопичните товарачи Bobcat са водещи за избора

Многофункционалността, ефективността и спестяването на време винаги са били големите предимства на телескопичните товарачи Bobcat. За да спечели търга на Camacuma, екипът на Bobcat успя да се възползва от тези силни страни, които са напълно подходящи за дългосрочния проект за отдаване под наем за мрежата на Cuma. Освен това дилърската мрежа на Bobcat в цяла Франция е значителен актив за всички участници. Друг важен аспект на сделката е, че всички телескопични товарачи Bobcat са разработени и се произвеждат в производствената база на Bobcat в Поншато, Франция.

Рой Хаакер, вицепрезидент продажби и маркетинг на Bobcat EMEA, обясни: "Постигнахме всички резултати, за да отговорим на очакванията на Camacuma. Доказаното и признато качество на нашите телескопични товарачи е най-голямото ни предимство. Силната ни дилърска мрежа във Франция ни позволява да предоставяме услуги на местно ниво и да гарантираме непрекъснатост на обслужването при необходимост. И накрая, тъй като нашите машини са "Произведени във Франция", поддържани от френски екип, имахме всички аргументи да спечелим сделката."

Ив-Мари Худмон, президент на Camacuma, потвърди: "Избрахме телескопичните товарачи Bobcat заради тяхната производителност, комфорт и надеждност. Тези машини отговарят на строгите изисквания на Camacuma за осигуряване на солидни и здрави машини за дългосрочно отдаване под наем на членовете на Cuma. Ние предоставяме оборудването и гарантираме неговата експлоатация. Гаранционното и следпродажбеното обслужване на машините ще се осигурява от местните дилъри на Bobcat. Истинското спокойствие за нас е ангажиментът на Bobcat да реагира в рамките на 48 часа. Това е нова услуга за Cumas и ние сме щастливи да я открием заедно с Bobcat."

Телескопичните товарачи Bobcat TL38.70HF се предлагат за наемане с вилица за палети и грайферна кофа, но са готови да се използват и с множество други приспособления.

Многофункционалността на TL38.70HF в услуга на френските ферми

TL38.70HF е проектиран за работа в тежки условия благодарение на своята мощност, производителност и здравина. Комбинирането им с най-високата възможна тризвездна конфигурация Bobcat Agri осигурява климатик, хидравлика с висок дебит, LED светлини и много други функции за работа навсякъде във фермите.

За разлика от компактните си размери с ширина само 2360 мм и височина 2477 мм, новото поколение двигател Bobcat D34 130 HP на TL38.70HF гарантира, че той е много мощен, с впечатляваща височина на повдигане до 7 м и товароносимост до 3,8 тона. Технологията HF на Bobcat предлага водеща на пазара производителност за най-интензивните задачив стопанствата. TL38.70HF се отличава и с хидростатична трансмисия и хидравличен дебит от 190 л/мин. Патентованата асиметрична кабина осигурява оптимална видимост във всички посоки за безопасна и удобна работа.

За повече информация относно Bobcat и продуктите на Bobcat посетете уебсайта тук!

Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat
20026
 

Последни материали
Виж
Обсъждат се възможности за подкрепа на физически лица, които не са регистрирани като фермери
160 заявления за обезщетения заради пожарите са подали стопаните в община Свиленград
Преговори по време на суша
Държавници преговарят с Турция за изпускане на вода от българските язовири
На декар трябва да се отпускат по 130 лв. за презасаждане
Градинари и овощари искат помощ заради изгорялата от горещините реколта
БАК подкрепя искането за оставка на зам. министър Георгиева
Костадинов: Социалната условност влиза в сила от 2025 г., а с бранша не е проведена и една среща
Съвети за градинря
Особености при използването на калиеви торове за доматите
Супа от фасул и коприва
Свързани материали
Виж
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Телескопичните товарачи BOBCAT- качество и иновации
Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100
Bobcat представя новия товарач MT100 на изложението Galabau 2022
BOBCAT с шеста поредна награда за издръжливост
Bobcat – перфектното снегопочистване
Безотказният помощник в лова на снежинки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини