Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.07.2017 г.
Свинско филе в омлет
Свинско филе в омлет

Нарязваме месото на порции, посоляваме, изпържваме го в олиото и го изваждаме. Добавяме към същата мазнина мъничко вода и задушаваме нарязания на филийки лук. След като лука омекне, прибавяме обелените и едро нарязани домати и лютите чушки. Щом течността се изпари, поръсваме с червения пипер, счукания чесън, ситно нарязан магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме сместа заедно с изпърженото месо и я разпределяме върху приготвените в малко тиганче омлети. 

Продукти: 500 г крехко свинско месо от филето, 5 глави лук, 5 домата, 1 ч.ч. олио, 5 скилидки чесън, 1 ч.л. червен пипер, 5 люти чушки, магданоз, черен пипер, сол; за омлета: 5 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, четвърт пакетче краве масло, сол.

992
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Полезни съвети
Как да увеличим зеленчуковата реколта
И след 2020 година
България и Вишеградската група искат запазване на изискванията за производство на биогорива
Заради зачестили случаи на открит източен плодов червей в нектарини, сливи и праскови
Русия може да ограничи вноса на плодове от Сърбия
Благодарение на бума при пилешкото месо
Продажбите на биопродукти в САЩ са нараснали с близо една четвърт
В Търново е положено началото на самостоятелното развитие на България
Честваме 109 години независимост
Взискателен е към почвите и влагата
Сусамът се засява при залез слънце
Свързани материали
Виж
Средногорски омлет
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам