Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.07.2017 г.
Свинско филе в омлет
Свинско филе в омлет

Нарязваме месото на порции, посоляваме, изпържваме го в олиото и го изваждаме. Добавяме към същата мазнина мъничко вода и задушаваме нарязания на филийки лук. След като лука омекне, прибавяме обелените и едро нарязани домати и лютите чушки. Щом течността се изпари, поръсваме с червения пипер, счукания чесън, ситно нарязан магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме сместа заедно с изпърженото месо и я разпределяме върху приготвените в малко тиганче омлети. 

Продукти: 500 г крехко свинско месо от филето, 5 глави лук, 5 домата, 1 ч.ч. олио, 5 скилидки чесън, 1 ч.л. червен пипер, 5 люти чушки, магданоз, черен пипер, сол; за омлета: 5 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, четвърт пакетче краве масло, сол.

1414
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Куп въпроси около подмярка 4,2 преди очаквания втори прием
Прогноза за времето
Първият сняг се топи още днес, а от 22-и ноември започва затопляне
Добри уроци как в бизнеса с гъби може да се приложи европейският опит
Френските фермери, преработватели и търговци на дребно се разбраха за цените
Латвия търси помощ от Фонда за солидарност на ЕС
Дарява ни с първите пресни плодове след студената зима
Череша
Свързани материали
Виж
Средногорски омлет
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам