Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.06.2019 г.

Средногорски омлет

Средногорски омлет

Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на филийки. Поръсваме с черен пипер и сол. Разбиваме яйцата с млякото, натрошеното сирене, сол, черен пипер. Сгорещяваме маслото, изсипваме яйчната смес, прибавяме картофите. Печем без да бъркаме. Накрая поръсваме със ситно нарязани магданоз и копър.

Продукти: 200 г картофи, 8 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, 100 г сирене, четвърт пакетче краве масло, магданоз, копър, черен пипер, сол.

Средногорски омлет
591

Последни материали
Виж
Градината и ние
Как да торим за формиране на вкусни и качествени домати
Предложения от бизнеса
Василев: Обвързаната подкрепа да се дава според Картата на зеленчуците в България
Селскостопанска академия
Възстановяват сътрудничеството между българската и руска аграрни науки
Нова подкрепа и за стартиращи производители
ЕК отпуска още 120 милиона евро за пчеларите
Фонд Земеделие
От 3 до 31 юли ще се приемат документи за доилна техника
По СЕПП участие са заявили 60 248 земеделци
106 727 земеделски стопани подадоха заявления за Кампания 2019
Свързани материали
Виж
Свинско филе в омлет
Средногорски омлет
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам