Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свинско филе в омлет

Синор.БГ / 25.07.2017 г.

Нарязваме месото на порции, посоляваме, изпържваме го в олиото и го изваждаме. Добавяме към същата мазнина мъничко вода и задушаваме нарязания на филийки лук. След като лука омекне, прибавяме обелените и едро нарязани домати и лютите чушки. Щом течността се изпари, поръсваме с червения пипер, счукания чесън, ситно нарязан магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме сместа заедно с изпърженото месо и я разпределяме върху приготвените в малко тиганче омлети. 

Продукти: 500 г крехко свинско месо от филето, 5 глави лук, 5 домата, 1 ч.ч. олио, 5 скилидки чесън, 1 ч.л. червен пипер, 5 люти чушки, магданоз, черен пипер, сол; за омлета: 5 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, четвърт пакетче краве масло, сол.

Свинско филе в омлет
7776
 

Последни материали
Виж
Извънредно Общо събрание
Българската аграрна камара се връща към управление с един председател
Като покупателна възможност сме по-нагоре
България е последна в ЕС при отчитане на средния нетен доход
Последиците за бизнеса
Фермерите свикват със закъснелите слани: зимата в България се стопява
Памукът е хазарт засега
Л. Работов: Министерството на финансите забрави, че има земеделци в криза и поливане
Бюджетната програма за стратегически инвестиции 2026-2028 г.
Държавата заделя едва 10 млн. евро за ремонт на язовири до 2028 г.
Изгоря свинеферма в Драгойна могила
Свързани материали
Виж
Средногорски омлет
Средногорски омлет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини