Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.07.2017 г.

Свинско филе в омлет

Нарязваме месото на порции, посоляваме, изпържваме го в олиото и го изваждаме. Добавяме към същата мазнина мъничко вода и задушаваме нарязания на филийки лук. След като лука омекне, прибавяме обелените и едро нарязани домати и лютите чушки. Щом течността се изпари, поръсваме с червения пипер, счукания чесън, ситно нарязан магданоз, черен пипер и сол. Разбъркваме сместа заедно с изпърженото месо и я разпределяме върху приготвените в малко тиганче омлети. 

Продукти: 500 г крехко свинско месо от филето, 5 глави лук, 5 домата, 1 ч.ч. олио, 5 скилидки чесън, 1 ч.л. червен пипер, 5 люти чушки, магданоз, черен пипер, сол; за омлета: 5 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, четвърт пакетче краве масло, сол.

Свинско филе в омлет
7574
 

Последни материали
Виж
Агнешки кебапчета
Изключение се очаква при скъпата царевица след значимо разширяване на площите
Сушата натиска прогнозите за реколтата от зърно в Турция
Въпреки отчетените значими ръстове в по-малки производителки
Запасите от ябълки и круши в Европа са под миналогодишните
Тази нощ тръгнах в 2:30 ч за борсата
Златан Караиванов: Искаме да направим кооператив на ягодата в Кричим, но има проблем
Препоръки за засаждане на тиквичките на открито
Лидери са слънчогледът с 3,5 милиона и царевицата с 2,9 милиона хектара
Фермерите в Украйна засяха близо 10 милиона хектара с пролетни култури
Свързани материали
Виж
Средногорски омлет
Средногорски омлет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини