Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.04.2016 г.

Кюфтета от фасул и месо

Сваряваме фасула и го пресоваме. Отделно варим картофите. Пресоваме и тях. Смесваме пресованите фасул и картофи. Прибавяме настъргания лук, месото, яйцата, хляба (намокрен добре с вода за 5 минути и отцеден), скълцания магданоз, черния пипер. Посоляваме на вкус и омесваме старателно. Правим кюфтета, овалваме ги в галета и пържим в сгорещена мазнина.

Продукти: 2 ч. ч. зрял фасул, 250 г телешка кайма, 4 средни картофа, 2 глави кромид лук, 2 яйца, 2 филии хляб, половин китка магданоз, една четвърт ч. ч. галета, черен пипер и сол на вкус, олио.

 

Кюфтета от фасул и месо
8198
 

Последни материали
Виж
Нидерландски кооператив повиши гарантираната цена на млякото за май
Единствено количествата пшеница отчитат ръст спрямо миналия сезон
Украйна съкрати изоставането в износа на зърно до близо 600 000 тона
На месечна база ръстът е най-силен при соята, за първото тримесечие - при слънчогледа
ЕС увеличи преработените количества маслодайни култури през март
Загубите за реколтата от плодове са основно при ранните сортове
Студовете през април нанесоха щети на овошките в ЕС и Украйна
Ршения на МС
Кабинетът одобри 295 млн. лева за компенсиране на фермерите, 80 млн. от тях са от централния бюджет
От Сдружението за модерна търговия остро възразиха
Депутати предложиха надценката на хляба да е до 15%
Свързани материали
Виж
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини