Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
15.09.2015 г.

Зрял фасул в гърне

Снимката е от празника на боба в Смилян.

Накисваме фасула за една нощ в леко подсолена вода. На другия ден го изплакваме и го слагаме в глинено гърне заедно със ситно нарязаните лук, чушка и джоджен. Добавяме мазнината и червения пипер, наливаме 1-2 ч.ч. вода, захлупваме и варим на умерен огън. Веднага след като отстраним от огъня, посоляваме и поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 400 г зрял фасул, 1 глава лук, 1 чушка, 3-4 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, магданоз, джоджен, сол.

Зрял фасул в гърне
9306
 

Последни материали
Виж
Защо цветовете на разсада падат след засаждане на постоянно място?
Фермерите настояват за промени в Закона за застраховането
Градушка унищожи лозя и рози в село Баня, застраховките важат от първи май
Европейска асоциация за вълна
Бъдещи разговори в МЗХ
Отрязаните от украинската помощ производители на овес, ръж и тритикале очакват обезщетения
Румъния: Държавен служител е заподозрян в земеделска измама на стойност 561 000 евро
МЗХ
Обследват пораженията от падналата градушка в Централна България
Свързани материали
Виж
Позицията на България за развитието на протеинови култури
Bobcat помогна за възстановяването на 553 предприятия пострадали от земетресението в Турция
Важно за разсада
Срокове за годност на зеленчуковите семена и техните особености
Компактните колесни товарачи L75 и L85 са усъвършенствани с характеристиките на високотехнологичния модел L95
Някои тънкости
Има начин да събудим старите семена
Мегатрон става официален представител на John Deere и за Словения
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини