Начало » Пазари » Плодове и зеленчуци
10.03.2015 г.

Обучение за иновативни технологии в замразяването на плодове и зеленчуци

Предстоящо

Farmer.bg

Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци приключва проект за прилагане на иновативни практики по изпълнението на европейските изисквания за индустриално замразяване на плодове и зеленчуци. По този повод на 11-и март в София ще проведе заключителна конференция в   „Кристал Палас Бутик Хотел”, съобщиха от съюза. Проектът е финансиран по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”. В конференцията ще участват и двама водещи експерти от шведската компания „John Bean Technologies” AB (позната преди като „Фриго Скандия Екуипмънт”), която е партньор по проекта. Целта е да се инициира дискусия по въпроси, свързани с повишаване на качеството и безопасността на замразените храни.

Ще бъдат представени и разпространени 5 сборника с обучителни материали, подготвени със средства от проекта, които имат практическа насоченост.

Сред лекторите са Бранко Панцер и Йоаким Фаерсон, които ще се спрат на ценни иновативни практики, подходящи за индустриалното замразяване на храните.

Присъстващи ще представят и своите впечатления от участие в международната конференция „Хладилни компресори и хладилни агенти”, проведена в Словакия. 

Обучение за иновативни технологии в замразяването на плодове и зеленчуци
9787
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Бивш председател на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци
Константин Ламбрев: По-лесно е да изнесем консервите си, отколкото да ги продаваме в България
Започна изложението за плодове и зеленчуци „Фрескон“ в Солун
По казуса с контрола върху вноса на плодове и зеленчуци
ВАС отмени връщането на частната лаборатория на Капитан Андреево
С изключение на ябълките и мандарините миналогодишната реколта е пълен провал
Производството на плодове в Хърватия се срива от година на година
Събирачите на диворастящи гъби и плодове ще имат право на пенсия
Предстоящо
Бъдещето на консервната индустрия ще се дискутира на 4 април в Старосел
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини