Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ордьовър от гъши дроб

Синор.БГ / 22.06.2021 г.
Ордьовър от гъши дроб

Почистваме дробчетата от ципата, нарязваме ги на ситно и ги смесваме с каймата. Подправяме със сол и черен пипер и магданоз. Филийки от хлебчето намазваме с масло, слагаме пловин сантиметров слой от сместа и покриваме с втора филийка. Потапяме в разбити яйца и пържим в сгорещено олио до сгъстяване.

Продукти: гъши дробчета, свинска кайма, сол, черен пипер, ситно нарязан магданоз, разбити яйца, олио за пържене, френско хлебче или франзела, масло.

Ордьовър от гъши дроб
19525
 

Последни материали
Виж
До 6 март 2026 година
Начало на приема за екологични инвестиции в земеделието
ДФЗ
Изпратeни са писмата за биофермерство и агроекология, проверете в СЕУ!
ДФЗ
Лозари получават 2,2 млн. лв. за борба с вредителите
Заместник председател на Българската аграрна камара
Димитричка Търпанова: Не трябва да проспиваме 2026 г., решаваща е за агробизнеса
Анализ за пазара във фокуса на властите
Тахов: Кооперирането и късите доставки на храни носят справедливост за стопаните
Изследователският център на ЕК
България е сред най-засегнатите от горски пожари държави в ЕС през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Хуманно отглеждане
Гъшият дроб от птици без принудително гушене е с тройна цена
Производителите се надяват така да отстранят етичните проблеми с гушенето
Във Франция създадоха гъши дроб от епруветка
Заради ръста на разходите за фуражи
Производителите на гъши дроб във Франция вдигат цените
Сериозен пробив
България ще изнася птиче месо и гъши дроб за Япония, готвят процедури за експорт и на свинско
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини