Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ордьовър от гъши дроб

Синор.БГ / 22.06.2021 г.
Ордьовър от гъши дроб

Почистваме дробчетата от ципата, нарязваме ги на ситно и ги смесваме с каймата. Подправяме със сол и черен пипер и магданоз. Филийки от хлебчето намазваме с масло, слагаме пловин сантиметров слой от сместа и покриваме с втора филийка. Потапяме в разбити яйца и пържим в сгорещено олио до сгъстяване.

Продукти: гъши дробчета, свинска кайма, сол, черен пипер, ситно нарязан магданоз, разбити яйца, олио за пържене, френско хлебче или франзела, масло.

Ордьовър от гъши дроб
19482
 

Последни материали
Виж
Зам.-министър Янчев се включи
В Пловдив започна празникът Дефиле на младото вино
Становища и по проектобюджета
БАК очерта напояването, поземлената реформа и законодателството в основните си приоритети
Засилва се фискалния контрол
Тържища и складове за плодове и зеленчуци са в плановете на НАП
Проблем, около който бизнесът се обедини
Новите такси на БАБХ – услуга или скрит данък, пита агробизнесът
Заради обилната реколта и слабите доставки за чужбина от началото на сезона
В Украйна няма да налагат ограничения върху износа на пшеница
Агрометеорологична прогноза за периода 21-27 ноември 2025 година
И значително по-студеното време няма да спре вегетацията на есенниците
Свързани материали
Виж
Хуманно отглеждане
Гъшият дроб от птици без принудително гушене е с тройна цена
Производителите се надяват така да отстранят етичните проблеми с гушенето
Във Франция създадоха гъши дроб от епруветка
Заради ръста на разходите за фуражи
Производителите на гъши дроб във Франция вдигат цените
Сериозен пробив
България ще изнася птиче месо и гъши дроб за Япония, готвят процедури за експорт и на свинско
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини