Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.04.2021 г.

Говеждо месо с гъби

Говеждо месо с гъби

Изчистваме и измиваме гъбите и лука. Месото също измиваме добре, нарязваме го на порции и ги запържваме в масло в отворената тенджера под налягане. Прибавяме ситно нарязания лук и също запържваме. Добавяме нарязаните гъби, заливаме с виното, добавяме горчицата, солта и черния пипер. Ястието се задушава в затворена тенджера около 50 минути след затваряне на капака.

Продукти: 700 г говеждо месо, 50 г масло, 7-8 едри гъби, 2 глави лук, ½ чаена чаша сухо червено вино, 1 с. л. горчица, смлян черен пипер, сол на вкус.

Говеждо месо с гъби
20671
 

Последни материали
Виж
Грижи през лятото
Поява на пукнатини по чушките – причини и решение
Крайният срок за изпълнение на договорите по ПВУ се удължава до 31 март 2026 г.
МЗХ договори увеличение с 30 000 000 евро от Плана за възстановяване и устойчивост
Алармират премира
14 организации: Законът за агрохранителната верига е незаконен, опасен и единствен в Европа
Месечната помощ за отопление ще бъде повече спрямо миналата година
Фермерите, засели царевица, ще получат помощ и от националния бюджет за щетите от сушата
И двете са на ръба
Две дружества към МЗХ се сливат. Задлъжнялото „Врана“ поглъща губещото „Сортови семена-Елит“
Свързани материали
Виж
Китай въвежда мита за американските селскостопански стоки
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Говеждо с дюли
Тенденцията се запазва от 2017 година досега
САЩ прогнозират намаление и на поголовието от едър рогат добитък в ЕС
Фонд „Земеделие”
Отпуснати са 615 хил. лева на 144 фермери, произвели говеждо месо за пазара
Средната цена на тон обаче продължи да се понижава през декември
Бразилия изнесе рекордните 2 милиона тона говеждо през 2022 година
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини