Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Говеждо месо с гъби

Синор.БГ / 21.04.2021 г.
Говеждо месо с гъби

Изчистваме и измиваме гъбите и лука. Месото също измиваме добре, нарязваме го на порции и ги запържваме в масло в отворената тенджера под налягане. Прибавяме ситно нарязания лук и също запържваме. Добавяме нарязаните гъби, заливаме с виното, добавяме горчицата, солта и черния пипер. Ястието се задушава в затворена тенджера около 50 минути след затваряне на капака.

Продукти: 700 г говеждо месо, 50 г масло, 7-8 едри гъби, 2 глави лук, ½ чаена чаша сухо червено вино, 1 с. л. горчица, смлян черен пипер, сол на вкус.

Говеждо месо с гъби
20866
 

Последни материали
Виж
Данни на Евростат
Стойността на селскостопанската продукция в ЕС е намаляла с 0,9% през 2024 г.
След скандала за измами
Атина представи на комисаря Хансен нова система за аграрни плащания
Компанията призовава за открит диалог по CBAM механизма на ЕС за корекции на въглеродни емисии
Агрополихим инвестира в устойчиво производство с нова доставка на нисковъглероден „син“ амоняк
Важно е да се знае
Ползи от засаждането на чесън между ягодите
ЦОР
Евродоклад с важни препоръки за здравословно отглеждане на свине
Закупени са 60 000 тона с доставка до 10 март 2026 година
Фуражната пшеница поскъпна на международния търг в Южна Корея
Свързани материали
Виж
Овче и агнешко месо в момента не се преработват у нас
Българското говеждо и свинско не достигат за работата на преработвателите
Говеждо с боб и прясно зеле
Консумацията се увеличи както извън дома (9 %), така и в дома (1,5 %).
Испания увеличи производството на говеждо месо с 12 процента
Китай въвежда мита за американските селскостопански стоки
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Говеждо с дюли
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини