Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Говеждо месо с гъби

Синор.БГ / 21.04.2021 г.
Говеждо месо с гъби

Изчистваме и измиваме гъбите и лука. Месото също измиваме добре, нарязваме го на порции и ги запържваме в масло в отворената тенджера под налягане. Прибавяме ситно нарязания лук и също запържваме. Добавяме нарязаните гъби, заливаме с виното, добавяме горчицата, солта и черния пипер. Ястието се задушава в затворена тенджера около 50 минути след затваряне на капака.

Продукти: 700 г говеждо месо, 50 г масло, 7-8 едри гъби, 2 глави лук, ½ чаена чаша сухо червено вино, 1 с. л. горчица, смлян черен пипер, сол на вкус.

Говеждо месо с гъби
20803
 

Последни материали
Виж
Чудо няма да стане
Симеон Караколев: Всеки ден имаме заразено стадо. Докога?
Последните търгове са за имоти в Силистра, Търговище, Кюстендил
Държавата пуска на търг земя от бившите кооперативи – без ограничения за купувачи
Тройно по-високите руски мита подкрепиха пазара на пшеницата в ЕС
Новите правила на МЗХ
Гаранции и обезпечения при внос и износ на храни от трети страни
Гърция въведе 10-дневен екшън план за справяне с шарката по овцете и козите
Производителите на свинското месо в ЕС понесоха сериозен удар от митата за Китай
Свързани материали
Виж
Консумацията се увеличи както извън дома (9 %), така и в дома (1,5 %).
Испания увеличи производството на говеждо месо с 12 процента
Китай въвежда мита за американските селскостопански стоки
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Говеждо с дюли
Тенденцията се запазва от 2017 година досега
САЩ прогнозират намаление и на поголовието от едър рогат добитък в ЕС
Фонд „Земеделие”
Отпуснати са 615 хил. лева на 144 фермери, произвели говеждо месо за пазара
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини