Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Говеждо месо с гъби

Синор.БГ / 21.04.2021 г.
Говеждо месо с гъби

Изчистваме и измиваме гъбите и лука. Месото също измиваме добре, нарязваме го на порции и ги запържваме в масло в отворената тенджера под налягане. Прибавяме ситно нарязания лук и също запържваме. Добавяме нарязаните гъби, заливаме с виното, добавяме горчицата, солта и черния пипер. Ястието се задушава в затворена тенджера около 50 минути след затваряне на капака.

Продукти: 700 г говеждо месо, 50 г масло, 7-8 едри гъби, 2 глави лук, ½ чаена чаша сухо червено вино, 1 с. л. горчица, смлян черен пипер, сол на вкус.

Говеждо месо с гъби
20915
 

Последни материали
Виж
По сметките на 44 227 стопани
Фонд „Земеделие“ преведе близо 600 млн. лв. плащания на площ за 2025
Заявени са разходи за 5,6 млн. евро
В 27 поекта за къси вериги на доставки се включиха 444 фермери
Спасение на диви животни
Отличиха бъдещи ветеринари за спасителни акции при летните пожарите
Дискусия със зърнопроизводителите
Витковски: Проблемът с вредителите идва от сбъркания сеитбооборт
Данни за фитосанитарното състояние на есенниците в страната
Предстоящо
На 9 декември Комисията по бюджети в ЕП ще представи доклада си по МФР 2028-2034
Свързани материали
Виж
Овче и агнешко месо в момента не се преработват у нас
Българското говеждо и свинско не достигат за работата на преработвателите
Говеждо с боб и прясно зеле
Консумацията се увеличи както извън дома (9 %), така и в дома (1,5 %).
Испания увеличи производството на говеждо месо с 12 процента
Китай въвежда мита за американските селскостопански стоки
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Говеждо с дюли
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини