Начало » Новини » Страната
16.11.2024 г.

Сухо ябълково вино

Сухо ябълково вино

Нарязваме ябълките на парчета, смиламе ги. Добавяме захар - 150-200 г на 1 кг каша. Похлупваме съда и оставяме на топло за 2-4 дни. Когато кашицата изплува отгоре, пресипваме сока и изцеждаме кашата. Добавяме захар - 100-150 г на 1 л сок. Затваряме в съд и оставяме да зрее 20-25 дни. Разливаме в бутилки, като внимаваме утайката да не влезе в тях. Затваряме добре.

Продукти: 15 кг ябълки, (киселици), 2 кг захар.

Сухо ябълково вино
1682
 

Последни материали
Виж
Тежките случаи продължават
Отговор на БАБХ по повод смъртността на овце в Карнобатско
Среща в парламента
Фермери търсят подкрепа от депутати за бюджета за земеделие през 2025 г.
Зам. министрите на земеделието Янислав Янчев и Иван Капитанов
От МЗХ обещават кампанията за директни плащания да приключва отново на 9 юни
Ръстът е сдържан от поевтиняването на културата на международните пазари
Изкупните цени на царевицата в Украйна продължават да се повишават
Сухото време даде възможност на фермерите в Европа да довършат сеитбата
Есенниците в части от България и Румъния не са достатъчно закалени
БАБХ
Потушено е огнище на шарка по овцете в Кърджалийско
Свързани материали
Виж
Заради силната конкуренция от преработващите заводи за малката реколта
Ябълките за износ от Украйна поскъпнаха рязко през сезона
От януари до октомври включително на годишна база
Молдова вдигна двойно приходите от износа на ябълки за ЕС
Плодово-зеленчукова сурова туршия
95 години от създаването на института
Институтът по земеделие показа 95 сорта ябълки и круши на празника в Кюстендил
Заради слабите валежи през зимата и сушата през лятото
Реколтата от ябълки е значително по-слаба от миналогодишната
Рязано кисело зеле с ябълки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини