Начало » Новини » Страната
16.11.2024 г.

Сухо ябълково вино

Сухо ябълково вино

Нарязваме ябълките на парчета, смиламе ги. Добавяме захар - 150-200 г на 1 кг каша. Похлупваме съда и оставяме на топло за 2-4 дни. Когато кашицата изплува отгоре, пресипваме сока и изцеждаме кашата. Добавяме захар - 100-150 г на 1 л сок. Затваряме в съд и оставяме да зрее 20-25 дни. Разливаме в бутилки, като внимаваме утайката да не влезе в тях. Затваряме добре.

Продукти: 15 кг ябълки, (киселици), 2 кг захар.

Сухо ябълково вино
1910
 

Последни материали
Виж
Сливите и крушите ги следват с едноцифрен процентен дял
Ябълките остават основен плод в Германия въпреки слабата реколта
За държавите извън ЕС
Прогнозират най-слабия износ на мека пшеница от Франция от 28 сезона
С цел пресичане на премаркирането и продажбата му от руските окупатори
Великобритания създаде база данни за следене на откраднатото украинско зърно
Винаги доволни с Квелекс® - ефективно решение за борба с широколистните плевели
Фермерите в Гърция стягат редиците за масови протести
Пазар зърно
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
Свързани материали
Виж
Сливите и крушите ги следват с едноцифрен процентен дял
Ябълките остават основен плод в Германия въпреки слабата реколта
При крушите в САЩ сривът е с над 20 на сто при лек ръст в Европа
Запасите от ябълки в Европа и САЩ са под миналогодишните
По-слабата реколта повиши постепенно, но неотклонно цените
Конкуренцията на пазара на ябълки в Украйна се изостри докрай
Заради силната конкуренция от преработващите заводи за малката реколта
Ябълките за износ от Украйна поскъпнаха рязко през сезона
От януари до октомври включително на годишна база
Молдова вдигна двойно приходите от износа на ябълки за ЕС
Плодово-зеленчукова сурова туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини