Начало » Новини » Страната
16.11.2024 г.

Сухо ябълково вино

Сухо ябълково вино

Нарязваме ябълките на парчета, смиламе ги. Добавяме захар - 150-200 г на 1 кг каша. Похлупваме съда и оставяме на топло за 2-4 дни. Когато кашицата изплува отгоре, пресипваме сока и изцеждаме кашата. Добавяме захар - 100-150 г на 1 л сок. Затваряме в съд и оставяме да зрее 20-25 дни. Разливаме в бутилки, като внимаваме утайката да не влезе в тях. Затваряме добре.

Продукти: 15 кг ябълки, (киселици), 2 кг захар.

Сухо ябълково вино
336
 

Последни материали
Виж
Сухо ябълково вино
12 - 15.11.2024 г.
Седмичен обзор на Софийска Стокова Борса
Започна изложението „Дунавски овощари“ 2024
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето
Тази събота софиянци могат да се насладят на кулинарията в Интер Експо Център
Китай понижи значително вноса на свинско
Доставките на зърнени и бобови култури за чужбина нарастват с близо 50 на сто
Украйна вече изнесе над половината от съгласуваните количества пшеница
Свързани материали
Виж
Плодово-зеленчукова сурова туршия
95 години от създаването на института
Институтът по земеделие показа 95 сорта ябълки и круши на празника в Кюстендил
Заради слабите валежи през зимата и сушата през лятото
Реколтата от ябълки е значително по-слаба от миналогодишната
Рязано кисело зеле с ябълки
Приготвяне на домашен оцет от ябълки
Стабилното производство във Франция само печели от създалата се ситуация
Реколтата от ябълки в ЕС се очертава под средната
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини