Начало » Новини » Страната
23.10.2024 г.

Билетите за посещение на Международните хранителни изложения в София са в продажба

Над 500 изложители от 3 континента са в София от 13 до 16 ноември
Билетите за посещение на Международните хранителни изложения в София са в продажба

Само 2 минути, няколко клика и минимални усилия. Толкова отнема онлайн покупката на билет за посещение за наближаващите Международни хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show. „Това е постигнато чрез усъвършенстваната онлайн платформа www.food-exhibitions.bg“, споделят организаторите на формата, който от 13 до 16 ноември ще превърне София в притегателен център за хранително-вкусовия сектор от региона на Балканите и Източна Европа.

На 16 000 кв.м. в международния изложбен и конгресен център Интер Експо Център над 500 български и чуждестранни изложители ще представят хиляди продукти от 800 бранда. С щандове ще се включат компании от Европа, Азия и Северна Америка. Сред държавите, от които има участници, са България, Германия, Италия, Испания, Чехия, Полша, Румъния, Украйна, Турция, Гърция, САЩ, Япония, Виетнам. „Още във фазата на подготовката отбелязахме отчетлив ръст в интереса“, споделят организаторите. И отбелязват, че на последното издание са присъствали над 20 000 посетители от 30 държави.

1 билет – 9 стратегически ползи за посетителите

С присъствието си Международните хранителни изложения с един билет посетителите ще се потопят в атмосферата на целия ХВП сектор. ИНТЕРФУД&ДРИНК е насочено към храните и напитките. БУЛПЕК фокусира вниманието към хлебопроизводството и сладкарството, МЕСОМАНИЯ върху месопреработвателната индустрия, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО към млякото и млечните продукти, а Wine&Spirits - вината, крафт напитките и гурме храните.

Говорейки за ползите от присъствие, експертите често изтъкват 9 стратегически такива. На първо място Международните хранителни изложения дават възможност за развитие на бизнеса чрез създаване на нови контакти. Това помага за стъпването на нови пазари и развитие на дистрибуторската мрежа. „Самото присъствие затвърждава мястото на посетителя в съответния сегмент“, напомнят запознати.

Месомания

На трето място изложенията създават предпоставки за идейно обогатяване, което носи със себе си стремеж към застъпване на нови продуктови ниши. Освен това комуникацията на живо предразполага към бързо създаване на качествени и ефективни стратегии за сътрудничество между представители на различни ХВП сектори. Също така, бизнес изложенията са платформа за откриване на нужното оборудване, суровини и софтуер за предприятието, както и за осъществяване на бързи и ефективни сделки на място,

Експертите отчитат и че Международните хранителни изложения често са мястото, на което посетителите от бизнеса откриват правилните хора, от които екипът им се нуждае.

Както на прохождащите в занаята, така и на професиналистите, съпътстващите събития дават възможност за усъвършенстване. И разбира се – Международните хранителни изложения са чудесно място за професионално ориентиране, благодарение на възможността както за присъствие на поредицата от обучения, състезания и дискусии, така и за директна комуникация с представители на висше мениджърско ниво на фирмените щандове.

„Трябва да сме наясно, че за да се възползваме от всички тези ползи, е важно едно нещо“, отбелязват експертите. Това е предварителната подготовка. На сайта на Международните хранителни изложения www.food-exhibitions.bg е публикуван пълният списък с изложители. Благодарение на това посетителите предварително могат да проучат участниците, да ги систематизират спрямо интересите си и да се запознаят с продуктите и услугите, които ще са акцент в представянето им.

Безспорно, Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show, са ключови за всеки с бизнес в ХВП. Форматът предлага много възможности, на едно място, в прецизно таргетирана бизнес среда на всички сегменти от хранително-вкусовата промишленост. Вратите на международните изложения в Интер Експо Център ще са отворени за посетителите от 10.00 до 18.30ч. между 13 и 15 ноември, а на 16 ноември–до 16.00ч.

Билетите за посещение на Международните хранителни изложения в София са в продажба
709
 

Последни материали
Виж
Ставките са 70,29 лв. за говедо и 123 лв. за бивол
5 732 стопани получиха 28,8 млн. лева преходна национална помощ за говеда и биволи
ДФЗ обяви индикативния график за държавните помощи и директните плащания до края на годината
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Практика
Обгогатяване на почвата в оранжерията през есента
Обмяна на опит
Капитанов: България би могла още от 2025 г. да въведе наземни генератори срещу градушките
Контрол
БАБХ затвори нелегална малка кланица във Видин
Свързани материали
Виж
Предстоящо
Традиционните изложения за храни и „Месомания“ ще се проведат от 13 до 16 ноември
От 8 до 11 ноември
Официално откриване на традиционните есенни изложения за храни
Предстоящо
Юбилейното 30-то издание на изложенията за храни ще се проведе от 8 до 11 ноември
Официално откриване
Ноемврийските изложения за храни станаха октомврийски
Месомания, Булпек, Светът на млякото и Салон на виното
Традиционните изложения за храни ще се проведат от 5 до 8 октомври
До 2 октомври производитерите на храни се представят в София
Златни медали за малки и средни фирми на МЕСОМАНИЯ 2021
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини