Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
09.05.2024 г.

Case IH представи мобилното приложение FieldOps за управление на земеделските дейности

Case IH представи мобилното приложение FieldOps за управление на земеделските дейности

Case IH анонсира своето ново мобилно и уеб приложение FieldOps, което е разработенo с цел да улесни фермерите в наблюдението и управлението на тяхната работа в реално време. Приложението е уеб базирано и отговаря на всички най-нови тенденции в сферата на дигитализацията на земеделието.

За първи път в сектора, FieldOps дава възможност през едно единствено приложение, фермерите да имат достъп до важна агротехническа информация, данни за машините и оперативни показатели, като по този начин се осъществява ефективна свързаност в реално време с техниката, обработваемите блокове, сервизните екипи и партньорите. Приложението включва редица високотехнологични иновации, които ще преобразят начина, по който земеделските производители взаимодействат с технологиите, предоставяйки им необходимите инструменти за вземане на информирани решения, подобряващи производителността и печалбата.

Приложението FieldOps идва да улесни фермерите в момент, когато наблюдаваме постоянен ръст на свързаните машини. В хода на интензивната дигитализация на земеделието, свързването на машините в дигитални облачни структури позволява на фермерите да осъществяват по-адекватни и информирани решения при изпълнението на своите агротехнически операции. Това също така позволява на дилърите да осигуряват по-добро сервизно обслужване на машините, минимизирайки престоя и увеличавайки оперативната ефективност.

Въпреки напредъка на онлайн технологиите и отличната онлайн свързаност в 87% от селските региони на България, все още съществуват ограничения за някои фермери, които са в особени или отдалечени части, където няма изградена клетъчна мрежа от страна на мобилните оператори. В тази връзка Case IH дава изгодно решение чрез стратегическо сътрудничество с Intelsat, известен лидер в сателитните комуникации повече от 60 години, който гарантира, че фермерите, независимо от тяхното местоположение, могат пълноценно да използват функционалностите на Case IH FieldOps с постоянен и надежден интернет достъп.

"В Case IH даваме приоритет на безпроблемната интеграция на прецизни технологии за нашите клиенти," заяви Марко Ломбарди, ръководител на Case IH EMEA. и допълни:

"С разработката на Case IH FieldOps създадохме централизирана цифрова платформа, която опростява достъпа до данни, позволявайки на операторите да вземат решения базирани на информация в реално време, като по този начин се насърчава оперативния успех."

Управление ферма

Основните характеристики на Case IH FieldOps включват:

● Визуализация на данни: Моментален достъп до агрономични данни в реално време и информация за машини, включително точно местоположение и статус на задачата, текущи параметри на машината, предвидено време за завършване на работата, 24-часова история и др.

● Анализ на машините: Потребителите могат да наблюдават състоянието на машините в реално време и бързо да получават информация за проблеми, като се информират с персонализирани известия. Данните могат да бъдат архивирани и разглеждани за всяко конкретно поле през отделни сезони и години, което подобрява оперативната ефективност.

● Дистанционно наблюдение на дисплея в кабината: Приложението позволява директен мониторинг на машините и лесна координация с операторите, включително функционалност за предлагане на промени за по-добра ефективност и управление.

● Централизирано решение: Case IH FieldOps централизира инструментите от платформата AFS Connect в едно опростено решение за управление, използвайки данни от селскостопанските операции, дори за тези фермери, които използват машини с много различни брандове. Това улеснява фермерите да достъпват данните за полето и фермата си в една платформа. Case IH FieldOps е проектиран да бъде прост и разбираем за потребители с всякакво ниво на опит.

"Мобилното приложение Case IH FieldOps е разработено с предложения от фермери за фермери," добави още Ломбарди. "Работихме директно с клиенти като включихме техните търсения и препоръки в това от какво имат нужда. По този разработихме опростени процеси, които са логични за тях и начина, по който работят. Резултатът е интуитивна и лесна за използване платформа."

Мобилното и уеб приложение Case IH FieldOps в момента е в последните етапи на разработка и тестване, като се очаква пълно пускане по-късно през 2024-а.

Повече информация и консултация относно иновационните продукти на Case IH, можете да получите от официалния вносител за България:

Тайтън Машинъри България

Тел: 02 971 35 25

или на кратък номер *4040

E-mail: office@titanmachinery.bg  

www.titanmachinery.bg

Case IH представи мобилното приложение FieldOps за управление на земеделските дейности
1626
 

Последни материали
Виж
Заради достигането на пределните количества за доставка през годината
Производителите на захар в Украйна молят за спешно спиране на износа за ЕС
Разширението при пролетните зърнени култури обаче гони 20 на сто
Германия е свила площите със засетите през есента пшеница и рапица
Според резултатите от втора министерска проверка за по-малко от месец
В Монтанско чистят незаконните сметища и откриват нови
Имотът е с обща площ от 8378 квадратни метра с няколко производствени сгради
Продават за над 1 милион лева ипотекиран фуражен завод в Пловдивско
На месечна и годишна база през април и първите 4 месеца на годината
Износът на мед от Украйна нараства стремително
Петима души са задържани след разследване на ГДБОП
Разкриха схема за злоупотреба с евросредства в земеделието
Свързани материали
Виж
С мобилно приложение се следят от температурата в кошера до събрания мед
Украинци и поляци създадоха високотехнологичен пчелин в Киевска област
Според изследване на учени от Станфърдския университет
Сидератите са в състояние да понижат добивите от царевицата и соята
Всеки заинтересован ще може да сигнализира при установени нередности
Приложение за проверка на превозни билети от временен склад улеснява контрола в горите
Иновации в ЕС
Интернет мрежата OriginTrail разпознава кои храни не са биологични
На фона на оплаквания на рибари за невъзможност да се снабдят с редовен документ
Улесняват рибарите с издаване на електронни билети
Ползите са много
Как да използваме фосфорните торове в овощарството
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини