Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
05.09.2024 г.

Bobcat пусна на пазара новия телескопичен товарач TL25.60 AGRI Super Compact

Bobcat пусна на пазара новия телескопичен товарач TL25.60 AGRI Super Compact

Bobcat пусна на пазара новия телескопичен товарач TL25.60 AGRI Super Compact, съобщиха от компанията. Това ново попълнение разширява гамата телескопични товарачи на Bobcat за селскостопанския пазар до осем модела, предлагащи номинална товароподемност до 4,3 тона и височина на повдигане до 7,5 м. TL25.60 AGRI се задвижва от дизелов двигател D24 Stage V, осигуряващ мощност 56 kW (75 к.с.), има номинална работна товароподемност 2500 кг, максимална височина на повдигане 5,9 м

Флориан Хилберт, продуктов мениджър телескопични товарачи в Bobcat EMEA, заяви: „Иновативният дизайн на TL25.60 AGRI се основава на интензивен анализ на изискванията на клиентите и приложенията в селското стопанство. Това гарантира, че новият телескопичен товарач е лесен за използване, предлага отлична стабилност и осигурява оптимален комфорт и производителност при всякакъв вид работа в стопанството.“

Телескопичен товарач

Превъзходен комфорт и производителност

Появата на новия TL25.60 AGRI е продължение на успешното пускане на аналогичния модел за строителството и свързаните с него индустрии в края на 2022 г. Подобно на строителната машина, TL25.60 AGRI е компактен и маневрен за оптимална маневреност във фермата. Въпреки че има сходства, TL25.60 AGRI предлага много повече функции специално за клиентите в селското стопанство, включително:

Предна хидравлична линия с  дебит 80 л/мин.

Три нива на оборудване AGRI, от които можете да избирате

Голямо разнообразие от избор на гуми

Въздушно окачена седалка

Опция „Кабина+ AGRI“, съдържаща всички необходими функции за работа във Фермата

Електрическо огледало с функция за размразяване

Ръчна газ

TL25.60 AGRI предлага превъзходен комфорт, с просторна кабина, която предлага лесен достъп без стъпала през голямата входна врата с ергономични ръкохватки. Вътре в кабината има стандартно накланяща се кормилна колона, която може да се регулира за удобство на оператора.

Телескопичен товарач Бобкат

Флориан Хилберт добави: „Кабината на TL25.60 е идентична с тази на някои от по-големите модели на Bobcat, което го прави най-просторния компактен телескопичен товарач на пазара днес. Интуитивната операционна система на TL25.60 AGRI позволява на операторите бързо да овладеят управлението и разположението на джойстиците - идеално както за опитни, така и за начинаещи оператори. Машината също така осигурява отлична видимост и лекота на използване, така че всички работници да могат да използват машината в стопанството.“

Иновативно управление и функции

Потребителите на TL25.60 AGRI разполагат с водещи в индустрията експертни познания на една ръка разстояние, като подобряват работата си с иновативните интелигентни технологии, които се намират в цялата машина. Това включва уникални функции на Bobcat, като например функциите за максимален ъгъл на повдигане и връщане към земята, окачването на стрелата, поплавъка на стрелата и системата за автоматичен инвертор на вентилатора на машината.

Телескопичен товарач

Това е съчетано с високата производителност, осигурена от впечатляващия товарен капацитет и бързото време на цикъла благодарение на функцията за споделяне на потока, която е стандартна за TL25.60 AGRI. Плавната хидростатична трансмисия и споделянето на потока осигуряват прецизно управление на всяка височина.

Най-доброто време  разгъване и прибиране на стрелата, съответно прави и TL25.60 AGRI телескопа с най-висока производителност на пазара.

Високата сила на избутване и откъсване на TL25.60 AGRI дава на операторите цялата необходима мощност с надежден въртящ момент и подкрепени от здравата конструкция на тази машина. За да изпълняват всички задачи във фермата.

Многофункционалността, вградена в конструкцията на TL25.60 AGRI, позволява на оператора да избира от широка гама налични прикачни устройства и различни системи на карета. Благодарение на системата Bob-Tac, потребителите имат възможност да използват дори най-модерните прикачни устройства и да се справят с лекота с всяка работа във фермата.

Флориан Хилберт коментира: „TL25.60 AGRI е машина, на която може да се разчита във всяка ситуация във всяко стопанство. Превъзходната стабилност, баланс и видимост предлагат ненадминато спокойствие. Машината позволява на операторите да работят денем и нощем, подпомагани от големите огледала, камерата за обратно виждане и мощните LED светлини.“

Направете виртуална разходка на машината:

TL25.60 AGRI

Bobcat пусна на пазара новия телескопичен товарач TL25.60 AGRI Super Compact
8187
 

Последни материали
Виж
Стационарните телефони на ДФЗ отново работят
Годишно увеличение на разходите за труд в еврозоната
Най-голямо увеличение на разходите за заплати е регистрарано в Хърватия и България
Откриха академичната учебна година в Лесотехническия университет
Смесена туршия
Трета част
Употребата на хербициди в борбата с плевелите
Рекордните температури продължават и през август и годината досега е най-топлата в историята на земното кълбо
Свързани материали
Виж
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Телескопичните товарачи BOBCAT- качество и иновации
Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100
Bobcat представя новия товарач MT100 на изложението Galabau 2022
BOBCAT с шеста поредна награда за издръжливост
Рекордна сделка за отдаване под наем на телескопични товарачи за френските фермери
Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини