Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
13.05.2021 г.

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване

Ако си търсите мултифункционална почвообработваща машина, която да подготви полето ви само с едно минаване веднага след жътва, заложете на KUHN PERFORMER. Универсалният почвообработващ агрегат може да извършва различни обработки в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. Секциите с работни органи могат да работят независимо, което ви позволява да извършвате както повърхностна, така и дълбока обработка на стърнища или разрохкване на почвата само с едно минаване. Така например, може да използвате само секцията с дискове, като Optimer+ или само шилата, като Cultimer L. Към шилата може да добавите различни накрайници напр. тип лястовича опашка за плитка обработка или такива с прав връх за разрохкване на почвата.

За оптимални резултати може да извършвате 4 обработки само с едно минаване, като използвате едновременно всички работни секции на агрегата:

2 реда дискове с диаметър 510 мм. и дебелина 6 мм.за ефективно рязане на корени и слама:  осигуряват перфектно нарязване на растителните остатъци по цялата работна ширина на машината.

4 реда шила за смесване или дълбоко разрохкване: шилата са разположени на 4 реда, за да се осигури доброто преминаване на остатъците между тях. Те се задържат забити в почвата посредством предпазна хидравлична система, която осигурява натиск от 900 кг. Могат да бъдат оборудвани с различни работни органи - напр. 50 мм. карбидни или 80 мм. обикновени или карбидни.

1 ред заравняващи дискове монтирани на греда с предпазна система: тъй като са постоянно регулируеми, те могат да се адаптират бързо към промените в почвата, за да се постигне перфектно заравняване на почвения профил.

Ролер HD-Liner 700: осигурява впечатляващо 3D отъпкване на почвата с V-образната си форма и тегло от 225 кг/м. Диаметърът му от 700 мм и назъбеният му профил подобряват въртеливото движение и производителността дори при работа в тежки почви, където другите ролери понякога не успяват да се справят.  

Инженерите на KUHN са се погрижили лесните и бързи настройки на PERFORMER да се извършват удобно от кабината на трактора. Селектор с 4 функции ви позволява да контролирате с лекота всички хидравлични функции от едно място.

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване
18987
 

Последни материали
Виж
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
При опит за внос е унищожена цялата партида от 850 килограма
Украйна откри повишено ниво на нитрати в турски тиквички
Българското зърно не успя да се пребори, както и на отменения търг в Йордания
Египет закупи 120 000 тона по-скъпа украинска хлебна пшеница
Срокът за вписване на тютюнопроизводителите в публичния регистър се удължава до 31 май 2024 г.
Бивш председател на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци
Константин Ламбрев: По-лесно е да изнесем консервите си, отколкото да ги продаваме в България
Свързани материали
Виж
Пазарът на продукти за почвообработка ще достигне 36 млрд. долара до 2020 г.
Качествената почвообработка е ключът към богата и здрава реколта
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини