Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.03.2020 г.

Арменски панирани кюфтета

Арменски панирани кюфтета

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме ги в брашно и ги сваряваме. След като се сварят, ги оставяме да се отцедят. Овалваме ги в галета, потапяме ги в разбитото яйце и ги изпържваме до златисто оцветяване.

Продукти: 500 г кайма, 2 глави лук, 2 к. ч. ориз, половин връзка магданоз, черен пипер, сол, 2 с. л. брашно, 2 с. л. галета, 2 яйца, олио за пържене

Арменски панирани кюфтета
1205

Последни материали
Виж
Заради коронавируса
Русия и Украйна ограничават износа на пшеница
SAS Investcompagnie получава мажоритарен дял в 2 компании на Агрейн
Френска компания придобива над половината активи на украински холдинг
След препоръките на ЕК за създаване на коридори за бързо преминаване на стоките
Опашките от камиони на митническите пунктове в ЕС се стопиха
Важно за фермерите!
И фонд „Земеделие” е готов с видео за електронното подаване на заявленията за директни плащания
Преди приема
Близо 200 хиляди нови декара ще бъдат напоявани с европарите по подмярка 4,3
Как да се справим с ягодовият коренов хоботник
Свързани материали
Виж
Кюфтенца по овчарски
Пилешки кюфтенца
Арабско кюфте
Гръцки кюфтета с бадеми
Владишки кюфтета
Кюфтета от пилешко месо с праз
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам