Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.03.2020 г.

Арменски панирани кюфтета

Арменски панирани кюфтета

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме ги в брашно и ги сваряваме. След като се сварят, ги оставяме да се отцедят. Овалваме ги в галета, потапяме ги в разбитото яйце и ги изпържваме до златисто оцветяване.

Продукти: 500 г кайма, 2 глави лук, 2 к. ч. ориз, половин връзка магданоз, черен пипер, сол, 2 с. л. брашно, 2 с. л. галета, 2 яйца, олио за пържене

Арменски панирани кюфтета
4892

Последни материали
Виж
Дагонис® Мултикроп фунгицид за мултизащита в зеленчуци
Планирано
През новия период бюджетът на българската ПРСР ще се увеличи с 376 млн. евро
Заповед на министъра на земеделието
С 35 стотинки на декар ще бъде доплащането по СЕПП
При спад от 5% на производителите добитото мляко гони рекорд
Продължава окрупняването и на британските млечни ферми
Експерти свалиха оценката за производството в Румъния с цели 700 000 тона
ЕК понижи рязко прогнозата си за реколтата и износа на мека пшеница от ЕС
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 26-29 май 2020 г.
Купувачите и продавачите на слънчоглед на борсата занижиха силно офертите
Свързани материали
Виж
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Пилешки кюфтенца
Арабско кюфте
Гръцки кюфтета с бадеми
Владишки кюфтета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам