Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.03.2020 г.

Арменски панирани кюфтета

Арменски панирани кюфтета

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме ги в брашно и ги сваряваме. След като се сварят, ги оставяме да се отцедят. Овалваме ги в галета, потапяме ги в разбитото яйце и ги изпържваме до златисто оцветяване.

Продукти: 500 г кайма, 2 глави лук, 2 к. ч. ориз, половин връзка магданоз, черен пипер, сол, 2 с. л. брашно, 2 с. л. галета, 2 яйца, олио за пържене

Арменски панирани кюфтета
7457

Последни материали
Виж
Промени в наредбата за агроекологията
Как се променят субсидиите за постоянно затревените площи през 2021 г.
На днешното си заседание министрите се поправиха
Сега пък вадят от списъка на изчезващите професии преработвателите на храни
Какво ще решат земеделските министри на ЕС на 25 януари
Промяната в периода на провеждане на Преброяване 2021
Преброяване 2021 ще се състои в периода 7 септември - 3 октомври
Иновации
Още една компания се присъедини към българския Цифров иновационен хъб за земеделие AgroHub.BG
Теми, които не се обсъждат
Ако в следващия период се допуснат външни оценители на проекти, корупционният натиск ще бъде спрян
Свързани материали
Виж
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Пилешки кюфтенца
Арабско кюфте
Гръцки кюфтета с бадеми
Владишки кюфтета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам