Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.03.2020 г.

Арменски панирани кюфтета

Арменски панирани кюфтета

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме ги в брашно и ги сваряваме. След като се сварят, ги оставяме да се отцедят. Овалваме ги в галета, потапяме ги в разбитото яйце и ги изпържваме до златисто оцветяване.

Продукти: 500 г кайма, 2 глави лук, 2 к. ч. ориз, половин връзка магданоз, черен пипер, сол, 2 с. л. брашно, 2 с. л. галета, 2 яйца, олио за пържене

Арменски панирани кюфтета
14835
 

Последни материали
Виж
Повишението на минималната работна заплата тепърва ще дава отражение
Увеличеното ДДС и поскъпването на тока вдигна цените на хляба в цялата страна
Ръстът в темпото на доставките на зърно за чужбина обаче се забавя
Украйна изнесе 60 на сто от съгласуваната в меморандума пшеница
След взломяване на оградата
Откраднаха 8 кошера с пчели от имот край Кюстендил
В проект за 20 милиона долара в завод за преработка на плодове и зеленчуци
Българска агрокомпания получи златен лиценз за инвестиция в Египет
Агрометеорологична прогноза за периода 3-9 януари 2025 година
Очакваните наднормени температури няма да извадят есенниците от покоя
Рак на корените на малината - установяване и мерки
Свързани материали
Виж
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини