Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Арменски панирани кюфтета

Синор.БГ / 25.03.2020 г.
Арменски панирани кюфтета

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме ги в брашно и ги сваряваме. След като се сварят, ги оставяме да се отцедят. Овалваме ги в галета, потапяме ги в разбитото яйце и ги изпържваме до златисто оцветяване.

Продукти: 500 г кайма, 2 глави лук, 2 к. ч. ориз, половин връзка магданоз, черен пипер, сол, 2 с. л. брашно, 2 с. л. галета, 2 яйца, олио за пържене

Арменски панирани кюфтета
15554
 

Последни материали
Виж
Политики, за които настояват от НАЗ
Унгарската аграрна камара действа от 2012 г. и никой не протестира срещу задължителното членство
Погребалният сектор в Германия процъвтява, желаещите за професията са се удвоили
Производството на макароненени изделия намалява, стойността им се увеличава
Започна ваксинация на животните срещу антракс
Национален план
До 2030 г. селските къщи трябва да намалят разхода на ток с до 16%
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Свързани материали
Виж
Кръчмарско кюфте на скара
Кюфтета в пръстени гювечета
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини