Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.12.2019 г.

Пържен грах

Пържен грах

Представяме ви бърза и лесна рецепта за постно ястие. Отцеждаме граха, разбъркваме с галетата и пържим във врящата мазнина. Сипваме в подходящо плато и поръсваме с настърган кашкавал. Поднасяме с кисело мляко.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 1 кафена чашка мазнина (най-добре краве масло или зехтин), няколко с. л. галета, сол на вкус, парче хубав кашкавал примерно “Витоша”; кофичка кисело мляко.

Пържен грах
6165

Последни материали
Виж
От 24 август започва прием по мярка „Преструктуриране и конверсия на лозя“
Стартираха плащанията по Националната програма по пчеларство
За мнимата ефективност на мерките
Производители на оранжерийни зеленчуци са усвоили 400 хил. лева от заделените 5 милиона по de minimis
Втори случай за тази година в Източна България
Огнище на африканска чума при източнобалкански свине във варненското село Юнец
Прогнози
Цените в слънчогледовия комплекс и рапичното семе се покачват
Люта лютеница с чесън и домати
Свързани материали
Виж
Сега грахът се нуждае от листно подхранване
Грах с кайма
Протеинови култури
Градинският грах може да се сее през февруари
Реколтата от градински грах със спад от 87 процента спрямо 2017
Практика
Как да увеличим добива от грах
Данни на статистиката
Миналата пролет са засети над 1,1 млн. дка слънчоглед, тази – едва 8 хиляди
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам