Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.12.2019 г.

Пържен грах

Пържен грах

Представяме ви бърза и лесна рецепта за постно ястие. Отцеждаме граха, разбъркваме с галетата и пържим във врящата мазнина. Сипваме в подходящо плато и поръсваме с настърган кашкавал. Поднасяме с кисело мляко.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 1 кафена чашка мазнина (най-добре краве масло или зехтин), няколко с. л. галета, сол на вкус, парче хубав кашкавал примерно “Витоша”; кофичка кисело мляко.

Пържен грах
3798

Последни материали
Виж
Всички сертифициращи фирми трябва да попълнят базата с данни на биопроизводителите до 1-ви март
Министър Танева: В средата на годината да стартираме изготвянето на стратегическия план за ОСП
Помоща за плодове и зеленчуци ще се изплати с половин месец по-рано
Отслабването на конкуренцията не вещае нищо добро за пазара
Износителите на зърно от Русия намаляват
За изглъскване на имиджа тръгва държавна кампания срещу подправянето му
Само за дни Украйна използва цялата си годишна квота за внос на мед в ЕС
Вижте схемата
На съд за схеми с ДДС при продажба на маслодаен слънчоглед
Свързани материали
Виж
Грах с кайма
Протеинови култури
Градинският грах може да се сее през февруари
Реколтата от градински грах със спад от 87 процента спрямо 2017
Практика
Как да увеличим добива от грах
Данни на статистиката
Миналата пролет са засети над 1,1 млн. дка слънчоглед, тази – едва 8 хиляди
Рецепта
Грах с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам