Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържен грах

Синор.БГ / 09.12.2019 г.
Пържен грах

Представяме ви бърза и лесна рецепта за постно ястие. Отцеждаме граха, разбъркваме с галетата и пържим във врящата мазнина. Сипваме в подходящо плато и поръсваме с настърган кашкавал. Поднасяме с кисело мляко.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 1 кафена чашка мазнина (най-добре краве масло или зехтин), няколко с. л. галета, сол на вкус, парче хубав кашкавал примерно “Витоша”; кофичка кисело мляко.

Пържен грах
18989
 

Последни материали
Виж
През юли Ирак загуби първата позиция за пръв път от 15 години
Сирия излезе начело сред клиентите за произведеното в Турция брашно
Над 70 на сто от доставките за чужбина са изпратени в страни от ЕС
Украйна изнесе мед за над 84 милиона долара между януари и октомври
Областната служба „Земеделие“ в Бургас
Европейската прокуратура и Национална полиция разследват измами със земеделски субсидии в Бургас
МЗХ, МОСВ, МЕ и НЕК участници в панела за водата на семинара на НАЗ
Стартира фермерския базар на МЗХ, част от „Sofia Christmas Fest“ пред НДК
Количествата на търга в Иран надхвърлиха планираните
Южна Корея продължава да се запасява с фуражна царевица
Свързани материали
Виж
Бобовите култури фиксират азота и обогатяват почвата
Прогноза на експертите на Copa и Cogeca за зърнени, маслодайни и протеинови култури за 2025
За 10 години фермерите се отказаха от маса традиционни култури
Климатичните промени са ударили като с чук и родната статистика
При нахута митническата ставка е свалена до нула
Индия удължи безмитния внос на жълт грах до края на октомври
Позицията на България за развитието на протеинови култури
Стратегически план
Пореден шанс за протеиновите култури да се настанят на пазара
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини