Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кръчмарска туршия

Синор.БГ / 25.09.2019 г.
Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
18367
 

Последни материали
Виж
Само компании с 5000 служители ще продължат да ги следват
Над 80% от европейските фирми ще бъдат освободени от досегашните зелени правила
ЕК трябва да реагира, ако вносът се увеличи с 5%
Приет е проекторегламент за защитни механизми при аграрния внос от Меркосур
Каква е разликата между карбамид и амониев нитрат?
Предложение за законопроекта за браншови организации
БКПЗ предлага в бранша „Плодове и зеленчуци“ да се включат и производители на ягоди и черупкови
Санкциите се съобразяват с Методика на МТСП
С промени с Наредба 6 се въвежда дегресивна ставка при био растениевъдството
Зрял фасул с тиква
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини