Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2019 г.

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
17162
 

Последни материали
Виж
Г-20 прие Пътната карта за устойчиво рибарство и аквакултури на ФАО
Туршия от кисели краставички със синап
Индикативен график
Над 1,6 млрд. лв. ще се отпуснат за подкрепа на млади и нови фермери до края на годината
За 5 години площите нараснали трикратно
Градинарите в Украйна преминават от орехи на лешници
Потърпевши ще бъдат САЩ и Австралия
Водещи вносители в Китай са помолени да спрат покупките на ечемик и сорго
Заради прекалено високите оферти на 7 компании
Йордания пак отмени търга за хлебна пшеница и насрочи нов
Свързани материали
Виж
Туршия от кисели краставички със синап
Сурова рязана туршия
Люта саламурена туршия
Класическа сурова туршия
Зелена туршия
Камби, пълнени с арпаджик
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини