Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2019 г.

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
5881

Последни материали
Виж
Агробизнесменът за 2019 г. е Станчо Станчев
Оценка
Остър недостиг на технолози в леката индустрия във Варненско
От 600 хил. на 800 хил. евро се вдигат субсидиите за винарните
От 2020 година ще се плаща на лозарите да прибират гроздето зелено
Предстоящо
Форум с европейско участие за иновациите в храните
Голяма част от средствата са предназначени за реклама на 6 ключови външни пазара
Отпускат над 200 милиона евро за реклама на селскостопанската продукция на ЕС
Предстоящо
На 28 и 29 ноември в Пловдив НАЗ организира деветият национален семинар
Свързани материали
Виж
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Кунинска туршия
За зимата
Запържена туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам