Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2019 г.

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
8502

Последни материали
Виж
Информационни дни Кампания 2020
Зърнените и маслодайни култури в Монтанско заемат 92% от обработваемата земя
Информационни дни Кампания 2020
В Кюстендилско еврофинансирането е най-слабо – 162 млн. лв. за пет години
Отчет
Близо 137 млн. лева са договорени по рибарската програма до момента
Полезни съвети
Как да се отървем от гъбните комари по разсада и цветята
50 проектни предложения на стойност 18.1 млн. евро са подадени по подмярка 16.1
Местните потребители плащат почти напълно цената за кризата с АЧС в Китай
Месото в Дания поскъпна с над 50 на сто за година
Свързани материали
Виж
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Кунинска туршия
За зимата
Запържена туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам