Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2019 г.

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
8983

Последни материали
Виж
Съвети към градинаря
Време е за подхранване на зимния чесън
Турция бърза да напазарува пшеница
ДФЗ отпуска 7,2 млн. лева за развъдна дейност и селекция на животните
До 15 май се удължава срокът за отчитане на документи за зимните пръскания
Осигурени са 500 000 лв. помощ de minimis за щети от диви животни
Управителен съвет на ДФ „Земеделие”
Отпускат се 3,5 млн. лв. за реализация на родното производство на агнешко месо
Свързани материали
Виж
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Кунинска туршия
За зимата
Запържена туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам