Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2019 г.

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След като се отцедят, прибавяме към сока оцета и олиото, кипваме ги и оставяме да изстине. Нареждаме сместа в буркани и я заливаме с охладената марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 5 минути.

Продукти: 2 глави карфиол, 5 кг червени чушки (камби), 2 кг моркови, 4 кг зеле, 500 г сол, 500 г захар, 500 мл олио, 1,5 л оцет

Кръчмарска туршия
17664
 

Последни материали
Виж
Промени в закона за агрохранителната верига ще се правят с цел справедлива цена за фермерската продукция
Обезпокоително
Общините изостават с подаването на проекти за услуги и дребни по мащаби инфраструктура в селските райони
България е стартирала 39 процедури за износ на български селскостопански и хранителни продукти за Китай
Над половината са за членски внос към ФАО
МЗХ плаща годишно към 1 млн. лв. на международни организации
Информационна кампания
Застраховането в земеделието за първи път през 2025 г. се финансира с европари
Покана
Организации с нестопанска цел могат да участват в Регионалния съвет за развитие на Североизточен регион
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини