Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.06.2019 г.

Люти гювечета

Люти гювечета

На дъното на гювечето сипваме олиото и слагаме ситно нарязания лук. Слагаме във фурната, за да се запържи лука. През това време изпържваме месото - на пържола или на късчета, според месото и желанието. Слагаме месото върху изпържения лук. Отгоре нареждаме нарязания на кръгчета домат, нарязаната на ивици чушка и лютото чушле. Поръсваме със сол, червен и черен пипер. След това слагаме гювечето отново да се допече.

Продукти за 1 гювече: 120-150 г месо за пържене, половин глава лук, 2-3 с.л. олио, 1 чушка, 1 домат, 1 люто чушле, червен и черен пипер, сол.

Люти гювечета
2576

Последни материали
Виж
След подадената оставка от Живко Живков като изпълнителен директор
Васил Грудев поема управлението на фонд Земеделие
Как да намалим натрупването на нитрати в зеленчуците
Днес 19 и утре 20 юли ще продължи пръскането срещу комари по поречието на река Дунав
Оптиком пуска безлихвен лизинг за сеялки за слята повърхност - Elvorti
Заради доброто качество изкупните цени на пшеницата минаха прага от 300 лв. за тон
Очертава се драстично увеличение на вноса на рапично семе в ЕС през 2019/20 г.
Свързани материали
Виж
Лесно и вкусно
Сирене и колбаси в гювече
Заек в гърне
Люти гювечета
Гъби в гювече
Златоградско гювече
Фасул в гювечета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам