Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.06.2019 г.

Люти гювечета

Люти гювечета

На дъното на гювечето сипваме олиото и слагаме ситно нарязания лук. Слагаме във фурната, за да се запържи лука. През това време изпържваме месото - на пържола или на късчета, според месото и желанието. Слагаме месото върху изпържения лук. Отгоре нареждаме нарязания на кръгчета домат, нарязаната на ивици чушка и лютото чушле. Поръсваме със сол, червен и черен пипер. След това слагаме гювечето отново да се допече.

Продукти за 1 гювече: 120-150 г месо за пържене, половин глава лук, 2-3 с.л. олио, 1 чушка, 1 домат, 1 люто чушле, червен и черен пипер, сол.

Люти гювечета
5432

Последни материали
Виж
Уведомителните писма за агроекологичните плащания за кампания 2017 вече са онлайн
Един от инспектори от ОДБХ Бургас е нападнат
Умъртвиха 99 прасета в Ахелой собственност на шестима стопани
Закон за земята
Договорите за наем на земя са едногодишни, когато собствениците държат под 25% от имота
Германия е против обвързана подкрепа след 2020 г.
Вергиния Кръстева: Без по-висока обвързана подкрепа два сектора в България ще бъдат пред срив
ООН прогнозира спад в глобалното производството за първи път от 20 години насам
Високи цени на месото и през 2020 г.
Въпрос на съзнание
Животновъди са луднали от безконтролното късане на електропастирите
Свързани материали
Виж
Лесно и вкусно
Сирене и колбаси в гювече
Заек в гърне
Люти гювечета
Гъби в гювече
Златоградско гювече
Фасул в гювечета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам