Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.07.2018 г.

Сирене и колбаси в гювече

Лесно и вкусно
Сирене и колбаси в гювече

Натрошаваме сиренето и го смесваме с разбитите яйца, нарязаните на ситно чесън, чушка и магданоз и попарените, обелени и нарязани на малки кубчета домати. Объркваме всички продукти и подправяме със сол и черен пипер. В 4 гювечета слагаме по малко масло и разпределяме приготвената смес. Отгоре покриваме с нарязания на тънки филийки колбас. Печем в силна фурна не повече от 20 мин.

Продукти за 4 порции: 300 г кренвирши или наденица, 250 г сирене, 3 яйца, 2 домата, зелена чушка, 50 г краве масло, магданоз, 1 глава чесън, черен пипер, сол.

Сирене и колбаси в гювече
20882
 

Последни материали
Виж
През миналата година цената бе 32 лева за килограм
Оранжерийните череши в Сливенско са по 50 лева за килограм на едро
Заяли са се да се махне това животновъдство, смята представител на бранша
Масово се нарушава забраната за придвижване и пашуване на овце и кози край Банско
Той всеки ден празнува 1 май
Иван Кабуров: Не ме съжалявайте, че работя много! Съжалявайте ме, ако съм в кръчмата
Грийнпийс: Всеки трети зеленчук и плод в Истанбул е с пестициди
Резултатите недвусмислено показват зависимостта от доставките от чужбина
Китай увеличи както вноса, така и производството на свинско
Цените в Украйна продължават да растат благодарение и на доставките за Азия
Квотата за внос на царевица в Турция с ниско мито е почти изчерпана
Свързани материали
Виж
Каша от сирене по бански
Люти гювечета
Заек в гърне
Люти гювечета
Гъби в гювече
Златоградско гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини