Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.07.2018 г.

Сирене и колбаси в гювече

Лесно и вкусно
Сирене и колбаси в гювече

Натрошаваме сиренето и го смесваме с разбитите яйца, нарязаните на ситно чесън, чушка и магданоз и попарените, обелени и нарязани на малки кубчета домати. Объркваме всички продукти и подправяме със сол и черен пипер. В 4 гювечета слагаме по малко масло и разпределяме приготвената смес. Отгоре покриваме с нарязания на тънки филийки колбас. Печем в силна фурна не повече от 20 мин.

Продукти за 4 порции: 300 г кренвирши или наденица, 250 г сирене, 3 яйца, 2 домата, зелена чушка, 50 г краве масло, магданоз, 1 глава чесън, черен пипер, сол.

Сирене и колбаси в гювече
14227

Последни материали
Виж
Унищожени са над 80 тона само за първото полугодие
Внесено от Полша пилешко зарази литовски деца със салмонелоза
Заради ограниченията в работните визи за мигрантите
Средната възраст на наемните работници във фермите в САЩ расте неотклонно
В обекта в село НИколово има 17 000 прасета
В Русенско е регистриран първи случай на АЧС в индустриална ферма
Пратката от над 20 тона ще бъде върната на изпращача или унищожена
Босна и Херцеговина спря внос на орехи от Румъния с високо ниво на афлатоксин B1
Нивото на масленост в суровото вещество е доста под изискванията за износ
Търговците в Украйна недоволстват от качеството на рапицата
Заради силната суша в края на юни и началото на юли
Понижиха прогнозата си за реколтата от пшеница в ЕС с над 2 милиона тона
Свързани материали
Виж
Люти гювечета
Заек в гърне
Люти гювечета
Гъби в гювече
Златоградско гювече
Фасул в гювечета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам