Начало » Новини » Страната
14.05.2019 г.

Агрион Финанс раздава кредити с промоционални условия на БАТА АГРО

Лихвата по ипотечния кредит за първата година е едва 2,9 на сто с гратисен период по главницата от 12 месеца
Агрион Финанс раздава кредити с промоционални условия на БАТА АГРО

Кога е точното време на изтегля кредит, за да финансирам дейността си и да получа изгодни условия? Има ли достатъчно надеждни и коректни партньори, които да финансират бизнеса ми? Кои са финансовите институции, които предлагат облекчена процедура за кандидатстване и съкратени срокове? Отговор на тези въпроси, които вълнуват всеки фермер, дава „Агрион Финанс“. Дъщерната компания на лидера в управлението на земеделски активи „Агрион Инвест“ предоставя изключително изгодни условия по ипотечните си кредити по време на „БАТА АГРО“, което се провежда в Стара Загора от 14 до 17 май. Специално за изложението компанията обяви промоционална лихва от 2,9% за първата година по ипотечните си кредити.  Всички земеделски производители и заинтересовани, които посетят щанда на „Агрион“ на международното изложение, ще получат специален промо код, с който ще могат да кандидатстват за финансиране с промоционалните условия, валидни до 17 юни 2019 г., казаха от „Агрион Финанс“.

Според експерти по кредитиране предложението на „Агрион Финанс“ е с едно от най-ниските нива на лихви на пазара на заемите. Промоционалната лихва от 2,9% за първата година важи за кредити до 200 хил. лева, като минималният срок на заема е 5 години, а гратисниятпериод за плащане по главницата е 12 месеца. След промоционалната първа година лихвата до края на периода е 8,5%“, уточниха от финансиращото дружество. За обезпечение се приемат земеделска земя или други недвижими имоти, като процентът на финансиране може да достигне до 80% от размера на пазарната им оценка. Оценката на земеделската земя се прави от експертите на „Агрион“ и е абсолютно безплатна за кредитоискателите. Информация за пълните условия на кредитите може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес https://www.agrion.bg/bg/finance/.

От кредитните продукти на компанията може да се възползва всеки, който притежава земя или друго недвижимо имущество или може да осигури като обезпечение такова имущество, без значение дали е земеделски производител или се занимава с друга дейност. Зачестяват случаите, в които клиенти на „Агрион Финанс“ са и частни лица.Изчисленията на експертите на компанията показват, че финансовият ефект за земеделските производители от промоционалната лихва може да надхвърли 11 хил. лева. Експертите по кредитни услуги, които са на щанда на „Агрион“ по време на БАТА АГРО, са готови да разяснят на всички желаещи възможностите, които кредитът осигурява, както и процеса за кандидатстване и одобрение.

За разлика от другите финансови институции, процедурата за отпускане на кредити от „Агрион Финанс“ е максимално облекчена, а сроковете са значително съкратени. От фермерите не се търсят гаранти, бизнес-планове, баланси или други счетоводни документи. Няма изискване заоткриването на допълнителни сметки, застраховки, въвличането на поръчители и съдлъжници и др. Според експерти едно от най-сериозните предимства на финансовите услуги на Агрион е, че до отпускането на кредита получателите нямат никакви разходи. Не се изисква такса за разглеждане на документи и такса за ангажимент.

„Целта ни е да улесним достъпа до кредити на малките и средни производители, които често са лишени от финансиране, тъй като не могат да отговорят на сложните изисквания на големите банкови институции”, казаха от „Агрион Финанс”. Условията и възможностите за финансиране са разработени така, че да обхващат максимално потребностите и изискванията на агросектора, както на големите земеделски производители и малките фермери, така и на частните лица.

„Агрион Финанс“ предлага на своите клиенти също така кредити за оборотни средства и лизинг на земя. Компанията не поставя ограничения за сектора, в който работи кредитоискателят. Няма таван за финансирането, като се прилага индивидуален лимит за всеки кредитоискател в зависимост от специфичните му нужди.

През май „Агрион“ отбелязва 5 години, откакто се появи на българския пазар. За този период дружеството се наложи категорично като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в най-предпочитания партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие в бранша и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка.

Агрион Финанс раздава кредити с промоционални условия на БАТА АГРО
11529
 

Последни материали
Виж
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Ще се представят над 100 производители
Безплатни 100 000 фиданки ще раздадат на фестивала „Семе българско”
Защо цветовете на разсада падат след засаждане на постоянно място?
Фермерите настояват за промени в Закона за застраховането
Градушка унищожи лозя и рози в село Баня, застраховките важат от първи май
Европейска асоциация за вълна
Свързани материали
Виж
С участието на 209 фирми на площ от 35 700 квадратни метра
Откриха XV-ото специализирано изложение за селскостопанска техника БАТА АГРО
С участието на 163 фирми на площ от 35 000 квадратни метра и фермерски пазар
Откриха официално специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО
Лично министър Иванов ще открие изложението на 16 май
И тази година министерството на земеделието участва с щанд на БАТА АГРО
Предстоящо
Организаторите на БАТА АГРО се готвят активно за изложението на 10-14 май
Регистрацията започна
През май 2020 г. БАТА АГРО ще отбележи 10-годишен юбилей
При участието на 187 фирми на площ от над 37 700 квадратни метра
Откриха тазгодишното издание на земеделско изложение БАТА Агро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини