Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
16.04.2019 г.

С 11-я си търговски комплекс край Бургас „Мегатрон“ затвори кръга от представителства

Инвестиции
С 11-я си търговски комплекс край Бургас „Мегатрон“ затвори кръга от представителства

Ако погледнете картата на България, ще видите, че с последния си търговско-сервизен комплекс край Бургас, открит днес в индустриалната зона до Българово, вносителят на техника „Мегатрон“ напълно затвори кръга от представителства и по този начин ще достигне с обслужването си до земеделските производители от цялата страна. С 11-то си представителство компанията за пореден път доказва, че слоганът „Близо до вас“ отговаря напълно на стратегията за цялостно обслужване на техниката John Deere, Doosan, Bobcat и на прикачния инвентар на KUHN.

Основното направление на фокус за компанията са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол и превенция на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми“, сподели Ифтах Шахам – изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД. В тази връзка той припомни, че „компанията предлага телематика и комуникация от дилърските центрове с предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел - ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“, посочи още Ифтах Шахам.

Териториалният мениджър на John Deere за България, Румъния и Словения Силвия Андрес също наблегна на иновативните решения, които все повече ще навлязат в работата на земеделските производители. В тази посока John Deere ще предостави като услуга на фермерите базова апликация на приложението за прецизно земеделие Farm Sight, чрез което стопаните във всеки момент ще бъдат предупреждавани за евентуални проблеми в работата с машините и по този начин дистанционно ще имат пълна картина върху инфраструктурата на полетата си. По този начин, насочвайки фокуса върху иновациите, компанията-производител на техника допълнително ще подпомага стопаните в нелеката им задача да се борят с климатичните промени.

Центърът на „Мегатрон“ е изграден в Технологичния парк на град Българово и включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Стотици клиенти и партньори бяха първите посетители на новата база, разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и 2000 кв.м. разгъната застроена площ.

„Мегатрон“ е лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Тя е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat. Компанията има 21-годишна история, разполага с 11 представителства и над 220 служители в цялата страна.

В новото си представителство „Мегатрон“ е оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25, а инвестицията надхвърля 2.5 млн. евро.

С изграждането на новата база компанията няма да спре с инвестициите, тъй като за последните 10 години основна политика на „Мегатрон“ е да се развива, посочи и Стефан Христов, генерален директор земеделска, голф и градинска техника в „Мегатрон“. Известно е, че компанията държи голяма част от пазара на селскостопанска техника в страната, като основната цел е освен продажбата на висок клас машини да се осигури и професионален сервиз. В проект е и изграждането на нов търговско-сервизен комплекс в София, посочи Ифтах Шахам.

Експертите ще могат да обслужват едновременно осем машини във върхов сезон, като всяка от базите работи гъвкаво и има потенциал да разширява възможностите за обслужване на клиентите.

Новата търговско-сервизна база бе официално открита от зам.-кмета на Бургас г-н Красимир Стойчев и кмета на гр. Българово г-н Йордан Йорданов, който със своя ентусиазъм разви индустриалната зона в Технологичния парк.

С 11-я си търговски комплекс край Бургас „Мегатрон“ затвори кръга от представителства
13232
 

Последни материали
Виж
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
При опит за внос е унищожена цялата партида от 850 килограма
Украйна откри повишено ниво на нитрати в турски тиквички
Българското зърно не успя да се пребори, както и на отменения търг в Йордания
Египет закупи 120 000 тона по-скъпа украинска хлебна пшеница
Срокът за вписване на тютюнопроизводителите в публичния регистър се удължава до 31 май 2024 г.
Бивш председател на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци
Константин Ламбрев: По-лесно е да изнесем консервите си, отколкото да ги продаваме в България
Свързани материали
Виж
Bobcat помогна за възстановяването на 553 предприятия пострадали от земетресението в Турция
Компактните колесни товарачи L75 и L85 са усъвършенствани с характеристиките на високотехнологичния модел L95
John Deere обяви стратегическо партньорство със SpaceX за разширяване на свързаността в селските райони чрез сателитни комуникации
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Мегатрон става официален представител на John Deere и за Словения
НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОМПАКТЕН КОЛЕСЕН ТОВАРАЧ L95 ОТ BOBCAT
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини