Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.03.2019 г.

Гъби с яйца по панагюрски

Гъби с яйца по панагюрски

Подсоляваме и подкиселяваме с оцета 1 л вода, след което я кипваме. Внимателно счупваме яйцата във врящата вода. Варим 5 мин, изваждаме и ги отцеждаме добре. Отделно сваряваме гъбите в подсолена вода, след това ги задушаваме, поръсваме с черен пипер и посоляваме. Разпределяме гъбите в чинии за сервиране, като правим вдлъбнатинки за яйцата. Слагаме яйцата при гъбите и заливаме с разтопеното масло, оцветено с малко червен пипер.

Продукти: 200 г гъби, 8 яйца, 60 г краве масло, 1-2 с.л. оцет, черен и червен пипер, сол.

Гъби с яйца по панагюрски
9939

Последни материали
Виж
Landini 7-160 е машина на месеца на специална цена от Оптиком
Помощта няма да се плаща авансово
Пълният списък на овцефермите, от които кланиците ще купуват агнета за празниците
Практика
Да отгледаме разсад по метода на фитилното поливане
Време е за краставиците - от средата на април почват сеитбите на открито
Обсъждания
Пълна каша с плащането „60 на 40” в земеделието, според фермери
По предложения на бранша
Групите на животновъдите ще колят само собствени животни за пазара
Свързани материали
Виж
Предстоящо
От 6 април започват редовните проверки за Великден и Гергьовден
Ръстът от 44 на сто в продажбите на дребно вдигна шесткратно поръчките
Коронавирусът стопи запасите от яйца в магазините в САЩ далеч преди Великден
Представяйки се за шофьор на ТИР
Мошеник отмъкна над 300 000 яйца от METRO в Русия
Статистика
Ръст в цените на пилешкото месо през юни, но срив при яйцата
В Сливен поевтиняват с 3 стотинки
Цени на яйца за страната на едро и на дребно
Православните християни празнуват Великден
Честито Възкресение Христово!
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам