Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.03.2019 г.

Гъби с яйца по панагюрски

Гъби с яйца по панагюрски

Подсоляваме и подкиселяваме с оцета 1 л вода, след което я кипваме. Внимателно счупваме яйцата във врящата вода. Варим 5 мин, изваждаме и ги отцеждаме добре. Отделно сваряваме гъбите в подсолена вода, след това ги задушаваме, поръсваме с черен пипер и посоляваме. Разпределяме гъбите в чинии за сервиране, като правим вдлъбнатинки за яйцата. Слагаме яйцата при гъбите и заливаме с разтопеното масло, оцветено с малко червен пипер.

Продукти: 200 г гъби, 8 яйца, 60 г краве масло, 1-2 с.л. оцет, черен и червен пипер, сол.

Гъби с яйца по панагюрски
7575

Последни материали
Виж
Регистрирани са и ново огнище в област Плевен, и нов случай при диви свине в област Добрич
БАБХ потвърди ново огнище на Африканска чума в област Враца
Защо горчат краставиците и вредни ли са за здравето
Нов план за развитие на сектора до 2027 г.
Вместо обещаваните 8 процента биоплощи през 2013 г., днес имаме едва 4,1 на сто
Борислав Петков, земеделски производител от Лесово:
Земята ни е дадена назаем от нашите деца - ето защо правя no till земеделие!
Нов динамичен обрат в развитието на зърнените пазари в Европа и САЩ
Шарена чорба
Свързани материали
Виж
В Сливен поевтиняват с 3 стотинки
Цени на яйца за страната на едро и на дребно
Православните християни празнуват Великден
Честито Възкресение Христово!
Направете го утре
Как да сварим яйцата за безпроблемно белене
Затворени са временно 7 обекта и са съставени 163 акта
БАБХ е изтеглила от пазара 90 000 яйца след проверки през октомври
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Полезни приложения на яйчените черупки в градината
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам