Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.12.2018 г.

Панирани пържоли

Панирани пържоли

Разбиваме яйцето, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Сгорещяваме олиото. Начуканите пържоли потапяме най-напред в яйцето, после овалваме в галета и пак потапяме в яйцето. Изпържваме пържолите по 15 минути от всяка страна. Без да вадим пържолите от тигана, отливаме олиото и слагаме маслото, сметаната. Наливаме водата. Варим всичко 10 минути. Отстраняваме от огъня, гарнираме с нарязаните на кръгчета кисели краставички и сервираме.

Продукти: 4 пържоли, дебели около 2 см, 1 яйце, 1/2 ч.ч. галета, 1/4 ч.ч. олио, 2 с.л. масло, 2 с.л. ситно нарязан копър, 1/3 ч.ч. вода, 2 кисели краставички, 1 кофичка сметана, сол, черен пипер.

Панирани пържоли
18071
 

Последни материали
Виж
Украйна моли ЕС да санкционира вносители от южна Азия заради краденото зърно
Хлебната пшеница поскъпна на търговете в Южна Корея и Бангладеш
Не е бил издаден и превозен билет за транспортирането
Задържаха камион с близо 14 кубика незаконна дървесина в Смолянско
Бързата реакция на местните жители в Росен предотвратила по-големи щети
Пожари от мълнии унищожиха 400 декара житни култури в Пазарджишко
Предстои оценка на загубите и от последните градушки
Отварят държавната помощ за компенсиране на щети от неблагоприятни климатични събития
Доклад на Синор.БГ
През седмицата: Някои земеделци вече са фалирали, но не знаят
Ще отпадне ли забраната за манкозеб?
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини