Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пържоли

Синор.БГ / 31.12.2018 г.
Панирани пържоли

Разбиваме яйцето, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Сгорещяваме олиото. Начуканите пържоли потапяме най-напред в яйцето, после овалваме в галета и пак потапяме в яйцето. Изпържваме пържолите по 15 минути от всяка страна. Без да вадим пържолите от тигана, отливаме олиото и слагаме маслото, сметаната. Наливаме водата. Варим всичко 10 минути. Отстраняваме от огъня, гарнираме с нарязаните на кръгчета кисели краставички и сервираме.

Продукти: 4 пържоли, дебели около 2 см, 1 яйце, 1/2 ч.ч. галета, 1/4 ч.ч. олио, 2 с.л. масло, 2 с.л. ситно нарязан копър, 1/3 ч.ч. вода, 2 кисели краставички, 1 кофичка сметана, сол, черен пипер.

Панирани пържоли
18837
 

Последни материали
Виж
„Напоителни системи“ спира възстановяването на дигата на Телки дере по искане на кмета на село Гелеменово
На всеки, който дойде да си го прибере от полето преди очакваните студове
Фермерите в Украйна стигнаха дотам да раздават безплатно зелето
Заради недостатъчни данни за контрол въпреки липсата на нови огнища на чума
Удължиха забраната за износ на овце и кози от Румъния за ЕС до 30 юни
Доставките на ечемик за трети страни са скочили над 2 пъти
Темпото на износ на мека пшеница от ЕС почти догони това от миналия сезон
В петък Турция плати над 33 милиона евро подпомагане за стопаните
В Палестина 90 процента от земеделските семейства бедстват
Свързани материали
Виж
Пържоли с кисело зеле
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Пържола с яйца на очи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини