Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.12.2018 г.

Панирани пържоли

Панирани пържоли

Разбиваме яйцето, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Сгорещяваме олиото. Начуканите пържоли потапяме най-напред в яйцето, после овалваме в галета и пак потапяме в яйцето. Изпържваме пържолите по 15 минути от всяка страна. Без да вадим пържолите от тигана, отливаме олиото и слагаме маслото, сметаната. Наливаме водата. Варим всичко 10 минути. Отстраняваме от огъня, гарнираме с нарязаните на кръгчета кисели краставички и сервираме.

Продукти: 4 пържоли, дебели около 2 см, 1 яйце, 1/2 ч.ч. галета, 1/4 ч.ч. олио, 2 с.л. масло, 2 с.л. ситно нарязан копър, 1/3 ч.ч. вода, 2 кисели краставички, 1 кофичка сметана, сол, черен пипер.

Панирани пържоли
17229
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
През юни в София се организира българо-китайски бизнес форум
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 17-23 май 2024 година
Времето остава неустойчиво с чести валежи, но при по-високи температури
Семо Семков, продуктов мениджър за „Кубота България“
КББГ ООД представи на БАТА АГРО прецизната си навигация Ag Leader, произведена в Айова
Обзор на Софийска стокова борса за периода 14-17 май 2024 година
Май продължава в приспивно темпо и без сделки със зърно на борсата
Петкратно увеличение на огнищата с Африканска чума при домашните свине
Продажбите на пестициди в ЕС намаляват
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини