Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пържоли

Синор.БГ / 31.12.2018 г.
Панирани пържоли

Разбиваме яйцето, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Сгорещяваме олиото. Начуканите пържоли потапяме най-напред в яйцето, после овалваме в галета и пак потапяме в яйцето. Изпържваме пържолите по 15 минути от всяка страна. Без да вадим пържолите от тигана, отливаме олиото и слагаме маслото, сметаната. Наливаме водата. Варим всичко 10 минути. Отстраняваме от огъня, гарнираме с нарязаните на кръгчета кисели краставички и сервираме.

Продукти: 4 пържоли, дебели около 2 см, 1 яйце, 1/2 ч.ч. галета, 1/4 ч.ч. олио, 2 с.л. масло, 2 с.л. ситно нарязан копър, 1/3 ч.ч. вода, 2 кисели краставички, 1 кофичка сметана, сол, черен пипер.

Панирани пържоли
18720
 

Последни материали
Виж
Субсидиите са и за тези в преход
Биологичните пчелари получиха над 14 млн. лв. субсидии
Само 933 земеделци се възползват от помощта
ДФЗ преведе на застрахованите фермери до 70% от стойността на полиците
Те са под марката Слънчо
БАБХ установи наднормено количество арсен в детски био каши
Новите ставки влизат в сила днес и ще важат през следващите 5 години
Китай понижи антидъмпинговите мита върху вноса на свинско от ЕС
България е сред тях
Евростат, 2025 г.: Само в 8 страни производителността на труда в аграрния сектор е намаляла
Културите, които засяга
Кафявата мраморна миризливка – опасен инвазивен вредител
Свързани материали
Виж
Пържоли с кисело зеле
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Пържола с яйца на очи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини