Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.12.2018 г.

Панирани пържоли

Панирани пържоли

Разбиваме яйцето, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Сгорещяваме олиото. Начуканите пържоли потапяме най-напред в яйцето, после овалваме в галета и пак потапяме в яйцето. Изпържваме пържолите по 15 минути от всяка страна. Без да вадим пържолите от тигана, отливаме олиото и слагаме маслото, сметаната. Наливаме водата. Варим всичко 10 минути. Отстраняваме от огъня, гарнираме с нарязаните на кръгчета кисели краставички и сервираме.

Продукти: 4 пържоли, дебели около 2 см, 1 яйце, 1/2 ч.ч. галета, 1/4 ч.ч. олио, 2 с.л. масло, 2 с.л. ситно нарязан копър, 1/3 ч.ч. вода, 2 кисели краставички, 1 кофичка сметана, сол, черен пипер.

Панирани пържоли
17170
 

Последни материали
Виж
1558 проекти за технологична и екологична модернизация за над 320 млн. лв. са одобрени по НПВУ
Над 600 противоградови ракети са изстреляни в Пловдивско, Хасковско, Старозагорско и Сливенско през последните часове
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
24 проекта за центрове за подготовка и съхранение на плодове и зеленчуци получават финансиране по НПВУ
ДФЗ изплати близо 10 млн. лв. на 5 094 малки фермери за Кампания 2023
Актуална анкета сред работодателите
Анкета сред бизнеса показва, че през 2024 г. в земеделието не се очаква увеличение на заетостта
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини