Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Задушени пържоли с бира

Лесно и вкусно
Синор.БГ / 25.01.2018 г.
Задушени пържоли с бира

Начукваме пържолите и ги запичаме на тиган до побеляване с част от маслото (или олио). Лука нарязваме на тънки ивички и задушаваме в останалото масло до златисто оцветяване. Половината от задушения лук растиламе в широка тенджера. Върху него нареждаме пържолите и покриваме с останалия лук. Поръсваме с черен пипер и сол и заливаме с бирата. Захлупваме тенджерата и оставяме да ври на тих огън до пълното омекване на пържолите.

Продукти: 800 г пържоли, 500 г лук, 1 к.ч. разтопено краве масло, половин бутилка бира, черен пипер, сол.

Задушени пържоли с бира
16299
 

Последни материали
Виж
Оферти се приемат до 30 октомври за доставка между 10 ноември и 10 декември
Турция обяви търг за покупката на 250 000 тона фуражен ечемик
Горещото лято и периодичните валежи осигуриха големи добиви от мед
Изключително успешна година отчитат пчеларите в Смолянско
Ако не получи помощ от държавата заради свързаните с чумата ограничения
Животновъд заплаши да изгори стадото си от над 2000 здрави овце
Полезни съвети
Алкохолният екстракт от куркума е универсално натурално средство в градината
Работил без вписване в националния производствен и търговски регистър
Затвориха нерегламентиран обект за приготвяне на храни в Айтос
GEOPA призовава за по-силна подкрепа за земеделието на Европейската социална среща
Свързани материали
Виж
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини