Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.01.2018 г.

Задушени пържоли с бира

Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира

Начукваме пържолите и ги запичаме на тиган до побеляване с част от маслото (или олио). Лука нарязваме на тънки ивички и задушаваме в останалото масло до златисто оцветяване. Половината от задушения лук растиламе в широка тенджера. Върху него нареждаме пържолите и покриваме с останалия лук. Поръсваме с черен пипер и сол и заливаме с бирата. Захлупваме тенджерата и оставяме да ври на тих огън до пълното омекване на пържолите.

Продукти: 800 г пържоли, 500 г лук, 1 к.ч. разтопено краве масло, половин бутилка бира, черен пипер, сол.

Задушени пържоли с бира
15749
 

Последни материали
Виж
Украйна моли ЕС да санкционира вносители от южна Азия заради краденото зърно
Хлебната пшеница поскъпна на търговете в Южна Корея и Бангладеш
Не е бил издаден и превозен билет за транспортирането
Задържаха камион с близо 14 кубика незаконна дървесина в Смолянско
Бързата реакция на местните жители в Росен предотвратила по-големи щети
Пожари от мълнии унищожиха 400 декара житни култури в Пазарджишко
Предстои оценка на загубите и от последните градушки
Отварят държавната помощ за компенсиране на щети от неблагоприятни климатични събития
Доклад на Синор.БГ
През седмицата: Някои земеделци вече са фалирали, но не знаят
Ще отпадне ли забраната за манкозеб?
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини