Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.01.2018 г.

Задушени пържоли с бира

Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира

Начукваме пържолите и ги запичаме на тиган до побеляване с част от маслото (или олио). Лука нарязваме на тънки ивички и задушаваме в останалото масло до златисто оцветяване. Половината от задушения лук растиламе в широка тенджера. Върху него нареждаме пържолите и покриваме с останалия лук. Поръсваме с черен пипер и сол и заливаме с бирата. Захлупваме тенджерата и оставяме да ври на тих огън до пълното омекване на пържолите.

Продукти: 800 г пържоли, 500 г лук, 1 к.ч. разтопено краве масло, половин бутилка бира, черен пипер, сол.

Задушени пържоли с бира
15998
 

Последни материали
Виж
Има увеличение на цените във всички групи растениевъдни култури
Индекси на цените на производител в селското стопанство
Разпространение
Пет огнища на шарка по овцете са открити в община Павел баня
Лошото време през пролетта и летните жеги тормозят пчелите
Добивите от пчелен мед у нас се очертават наполовина на миналогодишните
Притесненията за последиците от сушата се оказват неоснователни като цяло
Качеството на меката пшеница от новата реколта във Франция е добро
Щетите са в процес на изясняване, образувано е досъдебно производство
Жена подпали стопанска постройка на съсед при варене на компоти
Горските отчитат малко установени нарушения и по закона за лова
В централна северна България са иззети само 62 кубика незаконна дървесина през юли
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини