Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.01.2018 г.

Задушени пържоли с бира

Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира

Начукваме пържолите и ги запичаме на тиган до побеляване с част от маслото (или олио). Лука нарязваме на тънки ивички и задушаваме в останалото масло до златисто оцветяване. Половината от задушения лук растиламе в широка тенджера. Върху него нареждаме пържолите и покриваме с останалия лук. Поръсваме с черен пипер и сол и заливаме с бирата. Захлупваме тенджерата и оставяме да ври на тих огън до пълното омекване на пържолите.

Продукти: 800 г пържоли, 500 г лук, 1 к.ч. разтопено краве масло, половин бутилка бира, черен пипер, сол.

Задушени пържоли с бира
15373
 

Последни материали
Виж
МВнР: Стачка блокира Гърция в петък
Решението влиза в сила след публикуването му в Official journal
Още пет държави ще получат 99 милиона евро обезщетения за кризите през 2024 г.
Млад фермер
Студент от Аграрния университет е отличен на АГРА 2025
Инсектициди за черна златка
БАБХ публикува ръководство борба с неприятеля черна златка
Гювеч с агнешки дреболии
Позиция
Цветан Берберов: Трябва да излезем от пожелателния характер за регенеративното земеделие
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Пържола с яйца на очи
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини