Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.12.2018 г.

Кюфтета от пилешко месо с праз

Кюфтета от пилешко месо с праз

Накълцваме пилешкото месо на ситно и го смесваме със ситно нарязания и запържен лук и ситно нарязаната бяла част от праза. Подправяве с черен пипер и сол и разбъркваме. Прибавяме яйцата и омесваме много добре.  Оставяме сместа да почива 15 мин. на студено в хладилника. След това с помощта на лъжица или с влажни ръце оформяме топки, които изпържваме в сгорещеното олио.

Продукти за 5 порции: 800 г бяло пилешко месо, 2 глави лук, 3-4 стръка праз, 3 яйца, черенпипер, сол, слънчогледово олио.

Кюфтета от пилешко месо с праз
15086

Последни материали
Виж
Очаква се прегласуване на член 9
Парламентът е в шах заради новите осигуровки за земеделските производители
„Празника на пелина“ ще се проведе тази събота в село Змейово
Предстоящо
От 17 до 20 януари 2024 г. ще се проведе 16-ият Глобален форум за прехрана и земеделие
ГДБОП задържа организирана престъна група за незаконен дърводобив в Перник
Архитект® – още един голям и иновативен проект на БАСФ, реализиран в партньорство с българските фермери
Поевтиняването на зърното бе с най-голяма тежест за спада в индекса на ООН
Продължава слабото понижение на цените на храните в света
Свързани материали
Виж
Кое и с колко поскъва по стоковите борси и тържища в страната
През първите 9 месеца на годината
Износът на пилешко от САЩ продължава да чупи рекорди
БАБХ насочи за унищожаване 1100 кг пилешко месо за дюнер негодно за човешка консумация
Евростат
В Германия пилетата са двойно по-скъпи от тези на българския пазар
Статистика за юли 2021 г.
За една година пилешкото месо в България и ЕС поскъпва с около 10 процента
БАБХ
Унищожени са десет тона пилешко месо от Полша със салмонела
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини