Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.12.2018 г.

Кюфтета от пилешко месо с праз

Кюфтета от пилешко месо с праз

Накълцваме пилешкото месо на ситно и го смесваме със ситно нарязания и запържен лук и ситно нарязаната бяла част от праза. Подправяве с черен пипер и сол и разбъркваме. Прибавяме яйцата и омесваме много добре.  Оставяме сместа да почива 15 мин. на студено в хладилника. След това с помощта на лъжица или с влажни ръце оформяме топки, които изпържваме в сгорещеното олио.

Продукти за 5 порции: 800 г бяло пилешко месо, 2 глави лук, 3-4 стръка праз, 3 яйца, черенпипер, сол, слънчогледово олио.

Кюфтета от пилешко месо с праз
6100

Последни материали
Виж
Експерт в областта на прецизното земеделие
Свилен Костов: Хиляди лева на стопанство може да се спестят с технологията за променливото торене
Следващата седмица парламентът на Великобритания ще гласува
Прогнози за търгията в ЕС след БРЕКЗИТ
Новият проекта InvestBG Equity
Държавата и Европейският инвестиционен фонд стартират ново финансиране от 110 млн. евро за малкия бизнес
Заради Brexit и вноса на пилешко от Украйна
ЕС се готви за смущения на пазара на месо
Остап Бендеровци
Измамник „журналист“ краде пари от кооператори, алармират от националния съюз
Начини за предпазване
Хлорозата е често срещано явление при трайните насаждения
Свързани материали
Виж
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Прясно пиле и замразено
Цените на пилешкото месо се повишават
Цена на пиле – прясно, охладено
Португалска фирма търси телешко, свинско и птиче месо от България
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам