Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.07.2018 г.

Гъби в бирено тесто

Гъби в бирено тесто

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както са цели, и ги пържим в горещото олио до златисто. Сервираме ги топли и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Продукти: за тестото – 4 супени лъжици брашно, 2 яйца, малко сол и 1 чаена чаша бира; 500 г печурки, магданоз, сол и олио за пържене.

Гъби в бирено тесто
14159

Последни материали
Виж
Цветята в зеленчуковата градина могат да помогнат за увеличаване на добивите
През април пашата да се допълва със сухо вещество в дажбите
Сеем фасула през април
Тютюнопроизводителите получиха над 80 млн. лева за Кампания 2018
Тази година БАТА АГРО ще се опита да зарадва посетители и клиенти с по-добра организация
Пълнени тиквички
Свързани материали
Виж
Канелата може да помогне за решаване на проблеми в градината
Гъби с яйца по панагюрски
Киселата почва е рай за плесени и заразни гъби
Практика
Съществуват 10 хиляди паразитни гъби - как да предпазим овошките от тях
През изминалата седмица са задържани над 140 куб. м незаконни дърва за огрев, седем автомобила, шест моторни триона, коне и каруци.
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам