Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.07.2018 г.

Гъби в бирено тесто

Гъби в бирено тесто

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както са цели, и ги пържим в горещото олио до златисто. Сервираме ги топли и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Продукти: за тестото – 4 супени лъжици брашно, 2 яйца, малко сол и 1 чаена чаша бира; 500 г печурки, магданоз, сол и олио за пържене.

Гъби в бирено тесто
8503

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Чума по дребните преживни животни
Порожанов: Търси се провокация със стопанството в Болярово
Извършват се инвентаризация на всички еднокопитни животни на територията на ОДБХ- Кюстендил
Откриха бруцелоза по дребните преживни животни в Кюстендилско
Болести по овощните култури
Струпясването напада и прасковата
Пазари
Цената на слънчогледовото масло в Европа пада. Очертава се рекорден износ на масло от Украйна
БАБХ
Вандализъм срещу ветеринари в Болярово
След епизоотичния съвет
Ветеринари тепърва ще установяват причината за смъртността на овцете в Болярово
Свързани материали
Виж
Болести по овощните култури
Струпясването напада и прасковата
Мерки за предпазване
Сиво гниене по краставицата
Контрол
Само за седмица в Странджа са наложени 30 акта за бране на гъби
Болести по доматите
Вертицилийно увяхване по доматите и защита
Гъби магданозлия
Бизнес
Разходи и приходи при отглеждане на кладница със субстрат
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам