Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.07.2018 г.

Гъби в бирено тесто

Гъби в бирено тесто

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както са цели, и ги пържим в горещото олио до златисто. Сервираме ги топли и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Продукти: за тестото – 4 супени лъжици брашно, 2 яйца, малко сол и 1 чаена чаша бира; 500 г печурки, магданоз, сол и олио за пържене.

Гъби в бирено тесто
1007

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Фонд Земеделие
Дойде ред и малките стопанства да кандидатстват за инвестиции по подмярка 4.1.2
Парламентарен контрол
Порожанов: През 20 дни ще се взимат нови проби за чума в пограничните райони
Парламентарен контрол
Валентин Радев: Заради африканската чума МВР проверява товари в 10-километровия периметър по границата с Румъния
Конят е откраднат от с. Бистрица с лек автомобил - Алфа Ромео
Крадец на кон застава пред съда
Животновъди срещу животновъди
НОКА, а не Симеон Караколев, е единственият организатор на проведения в София протест на българските овцевъди и козевъди
За отстреляна дива свиня при групов лов на възраст до една и от една до две години не се заплаща
Промениха цените за отстрел на дива свиня при групов лов
Свързани материали
Виж
Контрол
Само за седмица в Странджа са наложени 30 акта за бране на гъби
Болести по доматите
Вертицилийно увяхване по доматите и защита
Гъби магданозлия
Бизнес
Разходи и приходи при отглеждане на кладница със субстрат
Рецепта за вегетарианци
Мусака с праз и печурки
Във Франция откриха радиоактивни елементи във внесени от Русия гъби
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам