Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гъби в бирено тесто

Синор.БГ / 12.07.2018 г.
Гъби в бирено тесто

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както са цели, и ги пържим в горещото олио до златисто. Сервираме ги топли и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Продукти: за тестото – 4 супени лъжици брашно, 2 яйца, малко сол и 1 чаена чаша бира; 500 г печурки, магданоз, сол и олио за пържене.

Гъби в бирено тесто
18005
 

Последни материали
Виж
До 6 март 2026 година
Начало на приема за екологични инвестиции в земеделието
ДФЗ
Изпратeни са писмата за биофермерство и агроекология, проверете в СЕУ!
ДФЗ
Лозари получават 2,2 млн. лв. за борба с вредителите
Заместник председател на Българската аграрна камара
Димитричка Търпанова: Не трябва да проспиваме 2026 г., решаваща е за агробизнеса
Анализ за пазара във фокуса на властите
Тахов: Кооперирането и късите доставки на храни носят справедливост за стопаните
Изследователският център на ЕК
България е сред най-засегнатите от горски пожари държави в ЕС през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Есенна супа
Полезни съвети
Калиевият перманганат е силен антисептик, използван в градината
Шницели с гъби
Практика
И още за сеченето на разсада като постоянна заплаха за растенията
Гъбните комари нанасят сериозна вреда на разсада
Туршия от гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини