Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.07.2018 г.

Гъби в бирено тесто

Гъби в бирено тесто

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както са цели, и ги пържим в горещото олио до златисто. Сервираме ги топли и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Продукти: за тестото – 4 супени лъжици брашно, 2 яйца, малко сол и 1 чаена чаша бира; 500 г печурки, магданоз, сол и олио за пържене.

Гъби в бирено тесто
13539

Последни материали
Виж
Променя се контролът, без да се отменя надзорът и се въвеждат облекчения за стопаните
ЕС е облекчила мерките в районите с чума по овцете
Предстоящо
Асоциацията на зърнопроизводителите насрочват общо събрание в края на февруари
Неефективността на администрацията
След закона за земята се очертава провал и с мерките срещу градушките
Интернет достъп
Европейската агенция по храните прави електронен портал за лесен достъп от потребителите
Форуми
Еврокомисарите Андрюкайтис и Хоуган участват на изложението Зелената седмица в Берлин
Решения
От днес Евросъюзът налага 175 евро мито за ориза от Мианмар и Камбоджа
Свързани материали
Виж
Практика
Съществуват 10 хиляди паразитни гъби - как да предпазим овошките от тях
През изминалата седмица са задържани над 140 куб. м незаконни дърва за огрев, седем автомобила, шест моторни триона, коне и каруци.
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Есенна супа
Болести по овощните култури
Струпясването напада и прасковата
Мерки за предпазване
Сиво гниене по краставицата
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам