Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
11904

Последни материали
Виж
Резултат от проверките през 2018 г.
Електронната търговия ограничила сечта в горите
Тълкувателно решение на върховните съдии
При договорите за аренда нотариусът, а не съдията по вписванията, проверява собствеността на земята
Доц. д-р А. Стоев
Зимно пръскане в овощните градини
Важно за фермера
Готови са промените в наредбата за директните плащания кампания 2019 г.
Опазване на животните
Агенцията по храните е домакин на среща на ветеринари от Гърция и Турция
Съдебни битки
Природозащитници искат оставката на екоминистъра
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Лучена яхния с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам