Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
12402

Последни материали
Виж
Увеличава се допълнителното трудово възнаграждение за научни степени
Приети са бюджетите на структурните звена на Селскостопанска академия
Според министър Порожанов стойността говори сама доколко приоритетен е отрасълът
Проектите за плодове и зеленчуци са за близо 900 милиона лева
Еднократно влагане вдига добивите с 350 до 900 килограма от хектар
Наторяват полята във Финландия с преработени алкални батерии
И според MARS България е сред сериозно засегнатите страни
Посевите в южна Европа продължават да изпитват недостиг на влага
На фона на изчерпването на местната продукция и засиления внос
Най-скъпият кромид в ЕС се продава в Холандия и Полша
Отбелязваме влизането на Христос в Йерусалим
Честита да ни е Цветница!
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Лучена яхния с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам