Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
20158
 

Последни материали
Виж
Грижи през есента
Ефективни решения за подобряване на плододаването при крушите
Позиция
Тракийският съюз на зърнопроизводителите застава в защита на доставчик на гориво
Йордания отмени втори поред, но закупи 60 000 тона скъп фуражен ечемик
Саудитска Арабия пак насрочи мащабен търг за внос на хлебна пшеница
Европейският млечен борд: Меркосур е реална заплаха за европейския фермер
До края на 2024 земеделците избират как да облагат доходите си за 5 години напред
Агрометеорологична прогноза за периода 13-19 декември 2024 година
Застудяване без критично ниски температури ще спре вегетацията на есенниците
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини