Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
19761
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини