Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
20641
 

Последни материали
Виж
Израелските удари разбуниха зърнените пазари
Китай остава основен клиент, следван от Великобритания и Филипините
ЕС увеличи с 3 на сто износа на свинско през първото тримесечие
Планирана е покупката на по 120 000 тона, оферти се подават до вторник
Йордания обяви нови търгове за внос на хлебна пшеница и фуражен ечемик
Доставките на зърно за чужбина обаче изостават значително спрямо миналия сезон
Украйна изнесе 95 на сто от съгласуваната в меморандума пшеница
Законопроектът за веригата на доставки на земеделски продукти и храни от днес е качен за обществено обсъждане
Обществено обсъждане на Закона за веригата на доставки на земеделски продукти и храни
Готов е законопроектът срещу спекулативното надуване на цените
Свързани материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини