Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.06.2018 г.

Млечна яхния от зелен лук

Постно
Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 мин на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
20199
 

Последни материали
Виж
В стадото са доказани две редки заболявания – ку-треска и меди-висна
Изяснена е ситуацията с животните в село Сигмен
Важно!
Ветеринарите са длъжни да дават касови бележки на фермерите за всеки документ, издаден от тях
Бизнесът съветва
През 2025 г. обзаведете дома с мебели от естествена дървесина
Кандидатствайте!
„Грийнпийс“ обявява прием за обучения в Академия „Поколение Земя“
Практика
Вермикулитът в градинарството - приложение
Предстоящо
От 18 до 22 февруари в Пловдив ще се проведе АГРА 2025
Свързани материали
Виж
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини