Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.05.2018 г.

Гъби магданозлия

Гъби магданозлия

Нарязваме по-едрите гъби, а дребните оставяме цели. Варим ги 30 мин в подсолена вода, отцеждаме и ги запържваме в 2 с.л. олио. Отделно в останалото олио запържваме последователно ситно нарязания лук, брашното и доматеното пюре. Поръсваме червения пипер, прибавяме гъбите и наливаме бульона от варенето на гъбите. Щом възври, добавяме едро нарязания магданоз и резенчета от лимона. Варим ястието още 15-20 мин на тих огън.

Продукти: 300 г гъби, 1 к.ч. олио, 5-6 стръка пресен лук, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.л. червен пипер, 1 лимон, 2 връзки магданоз, сол.

Гъби магданозлия
15242

Последни материали
Виж
Пред криза
Пикът в цените на свинското месо ще удари месната индустрия
Българска компания с постижение във ветеринарната сфера
Хювефарма ще получи от САЩ изключителен лиценз за експериментална ваксина срещу африканска чума по свинете
Горски педагози и ученици отбелязаха Международния ден на Земята
След протеста
Порожанов обещава нов зам. министър за биоземеделието и уволнения след вторите протести
Представяме решенията за чисти царевични посеви на CORTEVA AGRISCIENCE за 2019!
Новите технологии в помощ на фермерите
Сензори предвиждат с точност времето и развитието на растенията
Свързани материали
Виж
Канелата може да помогне за решаване на проблеми в градината
Гъби с яйца по панагюрски
Киселата почва е рай за плесени и заразни гъби
Практика
Съществуват 10 хиляди паразитни гъби - как да предпазим овошките от тях
През изминалата седмица са задържани над 140 куб. м незаконни дърва за огрев, седем автомобила, шест моторни триона, коне и каруци.
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам