Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.05.2018 г.

Гъби магданозлия

Гъби магданозлия

Нарязваме по-едрите гъби, а дребните оставяме цели. Варим ги 30 мин в подсолена вода, отцеждаме и ги запържваме в 2 с.л. олио. Отделно в останалото олио запържваме последователно ситно нарязания лук, брашното и доматеното пюре. Поръсваме червения пипер, прибавяме гъбите и наливаме бульона от варенето на гъбите. Щом възври, добавяме едро нарязания магданоз и резенчета от лимона. Варим ястието още 15-20 мин на тих огън.

Продукти: 300 г гъби, 1 к.ч. олио, 5-6 стръка пресен лук, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.л. червен пипер, 1 лимон, 2 връзки магданоз, сол.

Гъби магданозлия
19533
 

Последни материали
Виж
Статистика от Нюрнберг
Пчеларите поставят България в челна позиция на биоизноса в Европа
Отбелязваме пет години от дейността на „Corteva Agriscience България“
Министърът на земеделието на САЩ започна работа си със съкращаване на разходите
Дроб сарма от кайма
Съвети за градинаря
Сеченето на разсада – постоянна заплаха за ранното зеленчукопроизводство
Вносителите се възползваха от спада на цените на соята и царевицата
И без активно търсене от Китай износът на зърно и маслодайни култури от САЩ расте
Свързани материали
Виж
Туршия от гъби
Ясни са ставките по de minimis за картофи, черупкови плодове и култивирани гъби
Напомняне
Утре изтича срокът за помощта в производството на картофи, орехи и гъби
Фитопатогенни гъби са унищожили 212 000 дка иглолистни гори през последните 6 месеца
Помощта е по схемата de minimis за 2024 г.
ДФЗ отпуска 13 млн. лева на производителите на картофи, черупкови плодове и гъби
Писмо до министъра
И гъбарите са отрязани от украинската помощ, излизат на протест
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини