Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.05.2018 г.

Гъби магданозлия

Гъби магданозлия

Нарязваме по-едрите гъби, а дребните оставяме цели. Варим ги 30 мин в подсолена вода, отцеждаме и ги запържваме в 2 с.л. олио. Отделно в останалото олио запържваме последователно ситно нарязания лук, брашното и доматеното пюре. Поръсваме червения пипер, прибавяме гъбите и наливаме бульона от варенето на гъбите. Щом възври, добавяме едро нарязания магданоз и резенчета от лимона. Варим ястието още 15-20 мин на тих огън.

Продукти: 300 г гъби, 1 к.ч. олио, 5-6 стръка пресен лук, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.л. червен пипер, 1 лимон, 2 връзки магданоз, сол.

Гъби магданозлия
14076

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Обеззаразете градината и оранжерията преди новия сезон
България представи автохтонни породи животни на Международното изложение в Хановер – EuroTier 2018 г.
Есенен цъфтеж при плодните и декоративни растения
Показват най-добрите чаши за вино Riedel на изложение в София
Руло по тетевенски
Инициативи
Кампанията в подкрепа на българското се цени високо от целия бизнес
Свързани материали
Виж
През изминалата седмица са задържани над 140 куб. м незаконни дърва за огрев, седем автомобила, шест моторни триона, коне и каруци.
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Есенна супа
Болести по овощните култури
Струпясването напада и прасковата
Мерки за предпазване
Сиво гниене по краставицата
Гъби в бирено тесто
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам