Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.05.2018 г.

Гъби магданозлия

Гъби магданозлия

Нарязваме по-едрите гъби, а дребните оставяме цели. Варим ги 30 мин в подсолена вода, отцеждаме и ги запържваме в 2 с.л. олио. Отделно в останалото олио запържваме последователно ситно нарязания лук, брашното и доматеното пюре. Поръсваме червения пипер, прибавяме гъбите и наливаме бульона от варенето на гъбите. Щом възври, добавяме едро нарязания магданоз и резенчета от лимона. Варим ястието още 15-20 мин на тих огън.

Продукти: 300 г гъби, 1 к.ч. олио, 5-6 стръка пресен лук, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.л. червен пипер, 1 лимон, 2 връзки магданоз, сол.

Гъби магданозлия
14881

Последни материали
Виж
Опазване на животните
Агенцията по храните е домакин на среща на ветеринари от Гърция и Турция
Съдебни битки
Природозащитници искат оставката на екоминистъра
Сеем ранния пипер
Месни топки в кисело мляко
Има 2 седмици, в които да започне смяната на софтуера за управление на продажбите
От 1 април 2019 г. се забранява отделна употреба на софтуер за продажби и касови апарати
Мнения
Мариела Йорданова: Със закона за земята се допуска агресивна административна намеса в земеползването
Свързани материали
Виж
Практика
Съществуват 10 хиляди паразитни гъби - как да предпазим овошките от тях
През изминалата седмица са задържани над 140 куб. м незаконни дърва за огрев, седем автомобила, шест моторни триона, коне и каруци.
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Есенна супа
Болести по овощните култури
Струпясването напада и прасковата
Мерки за предпазване
Сиво гниене по краставицата
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам